Samsung Galaxy S6 iata cu cat este mai scump decat iPhone 6

preturi iphone 6 galaxy s6 one m9

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost anuntate de catre Samsung fara detalii cu privire la preturi, iar dupa aflarea lor anumite persoane au ramas extrem de uimite sa afle ca terminalele coreenilor costa mult mai mult decat iPhone 6 in majoritatea tarilor de pe glob, asa ca astazi avem o listare de preturi pentru cele mai importante piete. In imaginea de mai sus puteti vedea preturile iPhone 6, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge si HTC ONE M9 in SUA, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Rusia, Brazilia, Japonia, China si Australia, iar “regele” este Samsung Galaxy S6 Edge in absolut toate cazurile multumita ecranului sau curbat.

  Conform acestei liste de preturi, iPhone 6 este egalul Samsung Galaxy S6 in pret doar in Germania, Rusia si Australia, Brazilia fiind singura tara in care il intrece, HTC ONE M9 fiind mai ieftin decat competitorul Samsung in multe cazuri, dar si decat iPhone 6, Samsung Galaxy S6 Edge fiind cel mai scump dintre ele. Cea mai mare diferenta de pret intre iPhone 6 si Samsung Galaxy S6 este in Marea Britanie, smartphone-ul Samsung fiind cu 88$ mai scump decat competitorul sau, iar acest lucru este probabil dat de diferenta in taxare.

  Dintre toate tarile prezentate, Rusia si Brazilia au cele mai mari preturi pentru iPhone 6, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, HTC-ul avand un pret exagerat de mare doar in Brazilia, acolo taxele impuse de guvern crescand extrem de mult preturile de vanzare ale produselor electronice.

7 COMENTARII

  1. Smecheri galbenii astia,au scos doua telefoane izbitor de asemanatoare cu iPhone6 si au marit si pretul,crezand ca astfel întrece Apple:))))))))

  2. Sunt relativ asemănătoare prețurile. Bravo Samsung ca puteți produce un telefon octacore cu 3 gram si camera de 16 mp la prețul asta.

  3. Dacă samsung ar rula iOS in loc de android cu aceasta configurație hardware nu ar trebuiii sa schimbi telefonul cel puțin 5 ani de acum, bineînțeles astea fără nici un fel de update de al lor care sa i-l încetinească si sa te oblige sa cumperi altul nou !!!