iPhone 6S sau iPhone 6C – noi imagini prezinta un iPhone necunoscut

iPhone 6C carcasa imagini

  Zilele trecute iPhone 6C a fost dezvaluit in toata splendoarea sa, primele imagini cu o carcasa roz aparand pe interneet, ele dovedind faptul ca produsul este real si ca el este pregatit de catre compania Apple pentru lansare pe piata in cursul acestui an. Schimbarile pentru iPhone 6C sunt putine fata de iPhone 5C, acea carcasa demonstreaza faptul ca produsul este real si asta in ciuda faptului ca ieri au aparut pe internet zvonuri care indicau faptul ca terminalul nu ar fi pregatit pentru aparitie pe piata in cursul anului 2015.

  Astazi vedem o noua carcasa care s-ar potrivi pe un iPhone cu ecran de 4.7 inch, dar care este prezentata ca fiind pentru iPhone 6C, ea fiind diferita de carcasele actuale ale iPhone 6 prin faptul ca flash LED-ul este dublu si nu circular, precum la actualele terminale Apple. Daca aceasta carcasa nu este pentru iPhone 6C, iar acest lucru pare putin probabil acum, atunci vorbim despre viitoarea carcasa a iPhone 6S, Apple putand alege sa inlocuiasca din nou flash LED-ul terminalelor cu unul dublu, precum in cazul vechilor modele ale dispozitivelor sale.

iPhone 6C carcasa imagini 1

  Carcasa nu este furata din fabrica unui partener Apple, ci este printata folosind o imprimanta 3D in baza unor schite furnizate dintr-un laborator al unui partener Apple, iar dupa cum se prezinta lucrurile ea pare a fi pentru viitorul iPhone 6S si nu pentru un alt terminal. Schimbarea flash LED-ului circular cu unul dublu pare a fi o schimbare logica pentru Apple in ideea de a furniza o serie de modificare fizice pentru carcasa viitorului sau produs, insa avand in vedere ca lansarea iPhone 6S este inca la 6 luni distanta, deocamdata este prematur sa spunem ce schimbari sigure va face Apple.

8 COMENTARII

  1. Nu e fake .. aceste carcase sunt niste kitt-uri de conversie pentru iphone 5s vandute la 50-60 de dolari pe aliexpress .. de aia au butoanele rotunde .. la un moment dat ma gandeam sa-mi comand unu 🙂

  2. du-te ba la sanatoriu! @Zaone…. baneaza ma vere redusii astia mintal! Nu ajuta la minic prezenta acestei legume care se semneaza @unagrandevaliza:disqus. Site-ul asta a ajuns un site de comentarii frustrate si malitioase, incurajate de @zaone! Am ajuns sa ma simt deranjat de proastele astea gen Valiza Epocala. Intru aici sa citesc informatii si sa vad tot felul de chestii si dau de pacalicii astia. Zaone, daca nu esti in stare sa le stergi comentariile, intoarce-te nene la vechiul sistem de comentarii, unde erai in stare. Daca mai tii minte mie mi-ai blocat accesul pentru ca m-am certat cu un fanboy de-ai tai. Ceea ce a fost corect, tinand cont de situatia respectiva. Acum de ce nu poti sterge comentariile idiote, ca 99% din cele ale dobitocului de fc valiza epo? De ce trebuie sa ne futa la creier fatalaul ala zilnic cu porcariile lui? Am ajuns sa ma adresez astfel, in mod voit si responsabil, deoarece nu ma intereseaza urmarile acestui comentariu. Ura si la gara! @Fc valiza… du-ten ma-ta de idiot!

  3. pe ma-ta! dar daca nu e si am dat de tine, am zis sa te iau la ciocan putin. ca vad ca te bagi ca supozitorul peste tot si-ti plac maciucile! Cand vei avea comentarii normal, o sa fii tratat normal. pana atunci… jet! ignora-te!

  4. Si presupun ca iPhone 7 o sa aibe flash circular dupa 7S dublu ca asta si tot asa, fiecare o sa aibe flash-ul diferit 😀

  5. Nu nu….Pe planeta asta ce cauti?
    Locul tau e pe Planeta Maimutelor.
    Deci, ce cauti aici?
    A, esti wecebist si te deranjeaza avatarul meu!
    Vezi ca ti-a iesit idolul din parnaie.