iPhone 6S sau iPhone 6C – noi imagini prezinta un iPhone necunoscut

8

iPhone 6C carcasa imagini

  Zilele trecute iPhone 6C a fost dezvaluit in toata splendoarea sa, primele imagini cu o carcasa roz aparand pe interneet, ele dovedind faptul ca produsul este real si ca el este pregatit de catre compania Apple pentru lansare pe piata in cursul acestui an. Schimbarile pentru iPhone 6C sunt putine fata de iPhone 5C, acea carcasa demonstreaza faptul ca produsul este real si asta in ciuda faptului ca ieri au aparut pe internet zvonuri care indicau faptul ca terminalul nu ar fi pregatit pentru aparitie pe piata in cursul anului 2015.

  Astazi vedem o noua carcasa care s-ar potrivi pe un iPhone cu ecran de 4.7 inch, dar care este prezentata ca fiind pentru iPhone 6C, ea fiind diferita de carcasele actuale ale iPhone 6 prin faptul ca flash LED-ul este dublu si nu circular, precum la actualele terminale Apple. Daca aceasta carcasa nu este pentru iPhone 6C, iar acest lucru pare putin probabil acum, atunci vorbim despre viitoarea carcasa a iPhone 6S, Apple putand alege sa inlocuiasca din nou flash LED-ul terminalelor cu unul dublu, precum in cazul vechilor modele ale dispozitivelor sale.

iPhone 6C carcasa imagini 1

  Carcasa nu este furata din fabrica unui partener Apple, ci este printata folosind o imprimanta 3D in baza unor schite furnizate dintr-un laborator al unui partener Apple, iar dupa cum se prezinta lucrurile ea pare a fi pentru viitorul iPhone 6S si nu pentru un alt terminal. Schimbarea flash LED-ului circular cu unul dublu pare a fi o schimbare logica pentru Apple in ideea de a furniza o serie de modificare fizice pentru carcasa viitorului sau produs, insa avand in vedere ca lansarea iPhone 6S este inca la 6 luni distanta, deocamdata este prematur sa spunem ce schimbari sigure va face Apple.