iPhone 6C dezvaluit in primele imagini!

iPhone 6C carcasa

  iPhone 6C este un smartphone cu ecran de 4 inch pe care compania Apple il va lansa in cursul acestui an si el ar putea fi adevaratul iPhone ieftin pe care il asteptam de cativa ani de zile, iar astazi vedem o prima carcasa care se pare ca ar fi dedicata lansarii sale pe piata in toamna acestui an. In imaginea de mai sus aveti carcasa iPhone 5C si carcasa iPhone 6C comparate, cea pentru noul terminal avand un flash LED dublu implementat de catre Apple, insa in rest pare sa fie identica, cu cea a vechiului smartphone Apple, iar asta ne sugereaza ideea ca design-ul ar putea ramane la fel.

  Mergand la cea de-a doua imagine observam ca la iPhone 6C grilajele pentru difuzorul si microfonul incorporate de catre compania Aple au fost complet schimbate, ele fiind inlocuite de grilaje noi care au 8 si 6 gauri, dublu si de 6 ori mai multe decat in cazul locaselor folosite pentru iPhone 5C. Aceste trei modificari sunt singurele prezentate de catre aceste carcase care par sa fi fost preluate din fabrica unui partener al companiei Apple, ele fiind cel mai probabil testate impreuna cu prototipuri ale iPhone 6C in vederea lansarii din toamna pregatite de catre compania Apple.

iPhone 6C carcasa 1

  Conform zvonurilor aparute pana acum, iPhone 6C ar urma sa contina un chip A8 din iPhone 6, un chip NFC pentru plati mobile prin intermediul Apple Pay, un Touch ID pentru securitate si autorizarea acelorasi plati mobile, acelasi ecran precum in cazul iPhone 5C, dar probabil o camera mai buna de la “fratii” sai mai mari. Dupa cum v-am spus inca de la inceput, compania Apple intentioneaza sa lanseze iPhone 6C pe piata abia in toamna acestui an, asa ca pana atunci cu siguranta vom vedea imagini noi cu el, dar vom afla si daca pretul de 400 – 500 de dolari este real sau inventat.