Secret-Lock aduce noi functii pentru deblocarea iDevice-urilor

Secret-Lock

  Secret-Lock este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa o multitudine de functii interesante si utile pentru iDevice-urile noastre care ruleaza sistemul de operare iOS 8. In imaginea de mai sus aveti un preview pentru modul in care functioneaza tweak-ul dupa instalarea in terminalele noastre, el avand un meniu de setari in aplicatia Configurari, Settings, iar prin el putem controla intreaga sa functionalitate pentru terminalele noastre.

The idea is to keep strangers outside your device without the need to setup a password or without worrying to keep secret your passcode. Notifications will be visible, but as long as the lock is active, they can’t be opened. Control center and notification center are disabled as is the camera grabber.I suggest to setup multiple events to unlock your device, just to be sure not to be locked out.

  Ideea din spatele tweak-ului Secret-Lock este de a tine persoanele straine departe de terminalele noastre fara a necesita utilizarea uneo parole, tweak-ul functionand in baza de gesturi, permitand setarea de animatii sau vibratii pentru deblocari, permitand dezactivarea Notifications/Control Center in LockScreen si multe, multe altele. Secret-Lock este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.