Iata ce schimbare importanta pregatesc Facebook si WhatsApp Messenger

Facebook WhatsApp Messenger

  Facebook detine WhatsApp Messenger inca din cursul anului trecut, cumparand compania din spatele celei mai folosite aplicatii de mesagerie text in ideea de a avea suprematia in acest segment si se pare ca a reusit sa isi indplineasca pe deplin planurile. Pentru ca aplicatia Facebook si WhatsApp Messenger au parte de sute de milioane de utilizatori lunar, compania americana se gandeste sa implementeze o functie noua care va permite interactiunea dintre ele intr-un mod indisponibil pana in prezent pentru utilizatorii din intreaga lume.

  In imaginea de mai sus aveti prezentata functia noua care va fi disponibila, mai exact in partea stanga a imaginii avem o noua versiune a aplicatiei Facebook care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a partaja statusuri inclusiv prin intermediul aplicatiei WhatsApp Messenger. Acest lucru nu era posibil pana in prezent, singura optiune fiind partajarea de statusuri numai in reteaua de socializare Facebook, deci acum vorbim despre o interoperabilitate intre platforme pentru a atrage noi utilizatori pentru Facebook din reteaua de mesagerie text a celor de la WhatsApp.

  Facebook testeaza schimbarea  intr-o versiune noua a aplicatiei pentru terminale Andorid, astfel ca nimeni nu stie cand ar putea fi lansat totul oficial pentru utilizatori, insa probabil nu vor trece foarte multe luni de zile din acest moment si pana atunci. Avand in vedere ca foarte multe persoane folosesc ambele retele in fiecare luna, cei de la Facebook incearca sa profite cat se poate de mult de utilizatorii WhatsApp pentru a isi creste veniturile lunare.