iPad Mini 4 – iata primele imagini cu noua carcasa (Video)

  iPad Mini 4 este o noua versiune a tabletelor iPad cu ecran de 7.9 inch, ea urmand a fi lansata in cursul acestui an de catre compania Apple si urmand a aduce toate noutatile pe care iPad Mini 3 nu le ofera utilizatorilor dezamagiti de decizia companiei Apple de a nu oferi actualizari serioase pentru tabletele sale. In clipul video de mai sus aveti prezentata carcasa care ar trebui sa fie utilizata de catre Apple pentru iPad Mini 4 si daca la o prima vedere ea pare identica cu cea a iPad Mini 3, ei bine acest lucru este in mare parte adevarat, dar numai pentru exterior.

  In interiorul carcasei iPad Mini 4 regasim doua randuri a cate 10 gauri in preajma portului Lightning, mult mai putine decat in cazul carcasei iPad Mini 3, acolo fiind prezente patru randuri a cate 14 gauri, astfel ca Apple probabil pregateste o reorganizare a componentelor interne ale tabletei. Separat se pare ca a disparut butonul Mute din iPad Mini 4 din partea superioara a carcasei, compaina Apple plasand in locul sau doar un Microfon, deci utilizatorii nu vor mai putea dezactiva rapid sunetele sau bloca orientarea ecranului folosind respectivul buton, o schimbare pe care putini o vor aprecia.

iPad Mini 4

  Separat de aceste schimbari, carcasa iPad Mini 4 arata exact precum cea a iPad Mini 3, semn ca Apple nu va dori sa prezinte o schimbare radicala pentru design, dar probabil pe partea de functionalitate vor exista multiple noutati, mai ales ca vorbim despre eliminarea unui buton considerat foarte util de catre multe persoane.

iPad Mini 4 1

iPad Mini 4 2

iPad Mini 4 3