iPad Mini 4 – o noua carcasa apare in imagini, prezinta o schimbare de design (Video)

carcasa iPad Mini 4iPad Mini 4 este o viitoare tableta iPad pe care compania Apple intentioneaza sa o lanseze pe piata in cursul acestui an, iar astazi vedem o noua carcasa pentru tableta produsa de catre un comerciant asiatic de accesorii.

In baza imaginilor si clipului video publicat pentru aceasta noua carcasa iPad Mini 4 aflam ca Apple ar putea renunta la implementarea unui buton Mute pentru a bloca orientarea ecranului sau a dezactiva sunetele tabletei, la nevoie, insa deocamdata nimic nu este sigur.

Desi in general producatorii de accesorii reusesc sa obtina in avans schite cu produsele pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze pe piata, accesoriile create in baza lor nu se dovedesc a fi intotdeauna 100% exacte, asa ca aceasta ar putea fi situatia si acum.

In ciuda acestui lucru, eliminarea butonului Mute din iPad Mini 4 nu ar trebui sa fie chiar atat de greu de crezut, iar asta deoarece zvonuri privind o asemenea schimbare au aparut inclusiv in cursul anului trecut, desi atunci ele nu s-au  materializat in iPad Mini 3 sau iPad Air 2.

Deocamdata nimeni nu poate spune cu certitune ca iPad Mini 4 va veni fara un asemenea buton, insa eliminarea sa ar fi o problema pentru multi, deoarece dezactivarea sunetelor sau blocarea orientarii ecranelor va trebui facuta prin software si atingerea ecranului.

Conform informatiilor aparute pana acum, iPad Mini 4 urmeaza sa aiba integrat un chip A9 in care ar trebui sa regasim un procesor triple-core si 2 GB RAM, astfel ca macar vom avea putere de procesare foarte mare pentru a rula aplicatiile.

carcasa iPad Mini 4 1

carcasa iPad Mini 4 2

carcasa iPad Mini 4 3

1 COMENTARIU