Apple Watch are probleme serioase de performanta

Apple Watch performante

  Primele hands-on-uri facute in 9 martie in sala special creata de catre Apple pentru jurnalistii dornici sa testeze Apple Watch a dezvaluit faptul ca produsul are mari probleme de performanta si asta din cauza faptului ca acel chip S1 din interiorul sau nu ar fi suficient de performant pentru a-i sustine nevoile. Cei care au testat versiunile pentru review ale Apple Watch au descoperit faptul ca smartwatch-ul nu functioneaza chiar atat de grozav in utilizarea zilnica, iar compania Apple este constienta de probleme, sustinand ca le va rezolva prin actualizari succesive ale iOS-ului ceasului.

  Prima actualizare pentru iOS-ul Apple Watch va veni inaintea datei de 24 aprilie, deci primii utilizatori vor putea beneficia de o experienta de utilizare cat se poate de buna dupa ce vor scoate ceasurile din cutie si vor face actualizarea prin aer pe care Apple o va pregati pentru ei. Daca acum Apple Watch se blocheaza in timpul afisarii unor notificari sau a deschiderii unor aplicatii, in viitor performantele sale vor fi imbunatatite, insa ramane de vazut daca acest lucru se va intampla chiar cu prima actualizare pregatita de Apple sau va fi nevoie de actualizari multiple pentru a oferi o experienta de utilizare buna.

  In general noile terminale iPhone sau tablete iPad au avut cele mai bune performante dintre iDevice-urile Apple, iar a auzi asemenea informatii despre un Apple Watch atat de mediatizat este surprinzator.