4 trucuri pentru a incarca mai rapid un iPhone (Video)

  Bateria iPhone este departe de a fi grozava si stim cu totii ca daca nu detinem un iPhone 6 Plus, autonomia bateriei smartphone-urilor Apple este redusa, atat de redusa incat ea ar putea necesita o reincarcare chiar in mijlocul unei zile obisnuite, asta daca folositi in mod constant terminalul pentru diverse lucruri. Daca v-ati aflat deseori in ipostaza de a fi nevoiti sa incarcati rapid un iPhone, atunci probabil ati cautat diverse metode a va incarca terminalele mai repede, iar astazi va ofer cateva sfaturi pentru a face acest lucru si a pleca mai repede de langa o priza.

  Sfaturile de mai jos vi le-am dat in diverse ocazii de-a lungul timpului, insa este bine sa le revedeti, deoarece s-ar putea sa realizati ca treceti cu vederea unele dintre ele si acest lucru va tine mai mult langa priza atunci cand nu aveti nevoie de acest lucru :

  1. folositi incarcatoarele pentru iPad deoarece acestea ofera mai multa energie pentru incarcare;
  2. activat Airplane Mode, Modul Avion, deoarece iPhone-urile nu vor cauta in mod constant o retea de telefonie mobila, nu vor descarca nimic de pe internet, nu vor afisa notificari, etc;
  3. scoateti terminalele din carcasa, Apple recomandand ca iPhone-urile sa fie scoase din anumite carcase in timpul incarcarii deoarece acestea genereaza o caldura excesiva in preajma bateriei;
  4. in final, este recomandabil sa nu folositi terminalele in timpul incarcarii deoarece fie veti anula incarcarea prin utilizare, fie veti reduce suplimentar energia din baterie.

  Daca urmati pasii de mai sus puteti genera o crestere cu pana la 40% a vitezei de incarcare a bateriei terminalelor iPhone, astfel ca un iPhone 6 Plus cu bateria sa de 2900 mAh se va incarca in doar 127 de minute in loc de 211, deci in cazul modelelor cu baterii mai mici incarcarea va fi si mai rapida.