Iata ce poti face cu Apple Watch cand nu este conectat la iPhone

Apple Watch iPhone

  Prezentand pentru prima oara Apple Watch, compania Apple a specificat foarte clar faptul ca smartwatch-ul va trebui conectat la un iPhone pentru a-si oferi intreaga functionalitate, majoritatea aplicatiilor fiind rulate din iPhone si afisate pe noul ceas inteligent. Chiar daca Apple Watch este dependent de un terminal iPhone, exista totusi o multitudine de lucruri pe care utilizatorii le pot face cu ajutorul sau chiar si in momentul in care el nu este conectat la un terminal iPhone, dar are o conexiune de internet disponibila.

  Multumita review-urilor Apple Watch publicate in cursul zilei de ieri, astazi putem vedea ce functionalitate ofera Apple Watch atunci cand nu este conectat la un iPhone, dar este conectat la un Wi-Fi HotSpot cunoscut care are si o conexiune de internet disponibila. Conform reviewerilor, Apple Watch permite utilizarea Siri pentru diverse cautari, permite trimiterea sau primirea de mesaje text prin iMessage, permite trimiterea sau primire de desene animate sau statice catre alti posesori ale smartwatch-ului, separat fiind disponibile si unele functii fitness.

  Practic o conexiune Wi-Fi este cea mai buna cale de a mentine un Apple Watch interconectat cu un iPhone, deoarece chiar daca ele nu se afla in aria unei conexiuni Bluetooth, dar sunt conectate la acelasi Wi-Fi HotSpot, ceasul va putea rula functiile sale normale.