Prima Pagina Apple Iata ce poti face cu Apple Watch cand nu este conectat la...

Iata ce poti face cu Apple Watch cand nu este conectat la iPhone

Apple Watch iPhone

  Prezentand pentru prima oara Apple Watch, compania Apple a specificat foarte clar faptul ca smartwatch-ul va trebui conectat la un iPhone pentru a-si oferi intreaga functionalitate, majoritatea aplicatiilor fiind rulate din iPhone si afisate pe noul ceas inteligent. Chiar daca Apple Watch este dependent de un terminal iPhone, exista totusi o multitudine de lucruri pe care utilizatorii le pot face cu ajutorul sau chiar si in momentul in care el nu este conectat la un terminal iPhone, dar are o conexiune de internet disponibila.

  Multumita review-urilor Apple Watch publicate in cursul zilei de ieri, astazi putem vedea ce functionalitate ofera Apple Watch atunci cand nu este conectat la un iPhone, dar este conectat la un Wi-Fi HotSpot cunoscut care are si o conexiune de internet disponibila. Conform reviewerilor, Apple Watch permite utilizarea Siri pentru diverse cautari, permite trimiterea sau primirea de mesaje text prin iMessage, permite trimiterea sau primire de desene animate sau statice catre alti posesori ale smartwatch-ului, separat fiind disponibile si unele functii fitness.

  Practic o conexiune Wi-Fi este cea mai buna cale de a mentine un Apple Watch interconectat cu un iPhone, deoarece chiar daca ele nu se afla in aria unei conexiuni Bluetooth, dar sunt conectate la acelasi Wi-Fi HotSpot, ceasul va putea rula functiile sale normale.

 • Mostwnted

  Mi se pare cam useless raportat la cât costă!

 • tswhite

  Imi place iPhone dar ceasul chiar e prosteală de marketing !

 • Jack

  Citeam intr-un articol anterior ca e plin de probleme, iar pana se vor rezolva acestea, adica la generatiile urmatoare, s-ar putea sa nu-l mai vrea nimeni pentru ca o sa-si dea seama toata lumea ca e… useless, cum spunea si Mostwnted mai sus. Adica, dupa ce ca nu are nicio utilitate (dupa spusele unora printre care si eu) sa mai mearga si nasol (adica probleme software)… iar la anul trebuie sa iau altul ca asta e deja vechi sau in cazul in care ma risc sa-l tin doi ani n-o sa mai fie “compatibil” cu iOS 10… Una peste alta e o “combinatie” tare de tot…
  Eu zic pas!

 • amfetamin

  Oare arată cat e ora daca nu e conectat la iPhone…? :-)) Eu cred ca asta e cel mai important lucru dintre ” iată ce poți face cu un Apple Watch…”

 • sebi

  Ar putea sa te ajute sa-ti gasesti iphonul prin casa sau birou, ar putea sa te anunte daca pleci de acasa fara telefon. Ar putea sa te alerteze daca stai rau cu tensiunea 🙂 ar putea sa deschida automat usa la casa si la masina. In diverse locuri te lasa sa intri doar fara telefon … ( bun si la copiat la examene 🙂

 • Tudor Cretu

  Abia astept sa il am in posesia mea.