iOS 8.3 – iata cum poti descarca aplicatii fara parola

iOS 8.3 descarcare aplicatii gratuite fara parola

  iOS 8.3 aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga o noua functie care ne permite sa evitam utilizarea unei parole pentru descarcarea de aplicatii gratuite din App Store, chiar si atunci cand acea aplicatie nu a mai fost vreodata asociata contului nostru. In mod normal in cazul descarcarii unei aplicatii gratuite sau platite noi este necesara autorizarea descarcarii cu Touch ID sau parola Apple ID-ului, insa incepand cu iOS 8.3 aplicatiile gratuite vor putea fi descarcate fara introducerea parolei Apple ID-ului nostru, iar acum veti afla cum faceti asta.

Cum descarc aplicatii gratuite fara a introduce parola Apple ID-ului

  1. Accesati Settings > Passcode & Touch ID, Configurari > Cod de acces & Touch ID si debifati optiunea pentru utilizarea Touch ID in vederea autorizarii descarcarilor din iTunes & App Store <— optiune necesara doar pentru cei care folosesc Touch ID.
  2. Accesati Settings > iTunes & App Store > Password Settings, Configurari > iTunes si App Store > Setari pentru parola.
  3. Alegeti una dintre cele doua optiuni Always Require, Solicitati intotdeauna,sau Require after 15 minutes, Solicitati dupa 15 minute.
  4. Dupa selectarea uneia dintre cele doua optiuni veti putea alege daca parola va fi necesara sau nu pentru descarcarea aplicatiilor gratuite noi sau vechi.

  Functia este grozava si indiferent care dintre cele optiuni ale Apple sunt alese, descarcarea de aplicatii gratuite se va face fara a vi se cere introducerea parolei, astfel ca scapati de acest “chin”, dar deveniti vulnerabilit in fata descarcarilor neautorizate. Daca pentru inceput doar persoanele care vor avea acces la iDevice-urile voastre vor putea descarca orice doresc fara ca voi sa stiti, am o presupunere ca in viitor vor exista diverse malware-uri care vor abuza de aceasta functie pentru a ne infecta terminalele.

12 COMENTARII

  1. Setari => Touch ID si cod de acces si debifati iTunes si AppStore. Dupa aia intrati in Setari => iTunes si App Store => Configurari parola.

    Nu e chiar asa greu.