MacBook 12 inch si chinui utilizarii USB-C (Video)

  Multumita review-urilor MacBook 12 inch, iata ca avem ocazia de a vedea o prezentare pentru una dintre cele mai mari schimbari pe care Apple o va implementa pentru Mac-urile sale, portul USB-C gandit pentru a inlocui toate porturile prezente pe partea laterala a carcasei Mac-urilor lansate pana acum. In clipul video de mai sus veti vedea cum functioneaza portul USB-C si cat chin implica utilizarea sa, asta in principal din cauza faptului ca Apple nu a implementat mai multe porturi de acest gen, iar folosirea diverselor accesorii Wi-Fi sau a cablului de incarcare devine problematica.

  Practic daca aveti accesorii Bluetooth sau USB, ele pot fi conectate la MacBook 12 inch, insa acest lucru presupune scoatarea cablului de incarcare, iar daca aveti un mouse sau o tastatura externa, atunci nu o veti putea folosi in timpul incarcarii sau a conectarii unui stick USB pentru a transfera diverse fisiere. Implementarea USB-C este o problema pentru multi deoarece in lipsa unui hub USB-C, utilizarea unui MacBook 12 inch cu diverse accesorii USB va deveni extrem de complicata si de enervanta, iar compania Apple stie acest lucru, dar evolutia trebuia sa inceapa de undeva, asa ca primii posesori ai acestor produse vor experimenta decizia proasta a Apple.

  Portul USB-C are totusi si doua puncte pozitive, primul fiind ca un conector poate fi introdus in orice orientare, al doilea stand in faptul ca bateriile externe pot fi acum folosite pentru incarcarea Mac-urilor.