Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 apar in cel mai corect test de rezistenta (Video)

  Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 au fost puse fata in fata in cateva teste de rezistenta pana acum, insa fiecare dintre ele poate genera diverse discutii pe seama modului in care au fost “scapate” din mana terminalele pe diverse suprafete dure, astfel ca astazi avem cel mai corect test care putea fi facut pentru a le compara. In clipul video de mai sus putem vedea acest nou test, el folosind o masina speciala pentru a “scapa” terminalele de la o distanta predefinita pe doua tipuri de suprafete dure, rezultatul final fiind obtinut in exact aceleasi conditii de testare.

  In aceasta idee, Samsung Galaxy S6 are un mare dezavantaj fata de iPhone 6 din cauza carcasei de sticla, insa in ceea ce priveste panoul de protectie Gorilla Glass 4, se pare ca acesta rezista ceva mai bine la impact frontal, insa in aceasta situatie ambele terminale se aleg cu ecranele crapate. O foarte mare problema pentru Samsung Galaxy S6 este totusi carcasa din sticla, deoarece la al doilea contact cu betonul ea genereaza o inchidere cmpleta a terminalului, el nemaifiind disponibil pentru utilizare, in ciuda faptului ca ecranul este complet crapat si necesita schimbare.

  Per total as putea spune ca nu exista vreu castigator avand in vedere ca ecranele terminalelor sunt complet distruse la scapare, insa per total iPhone 6 rezista mai bine multumita carcasei de aluminiu, astfel ca o scapare pe spate nu va impune schimbarea completa a dispozitivului, asa cum va fi necesar in cazul Samsung Galaxy S6.