Samsung Galaxy S6 si problema stupida a camerei

Samsung Galaxy S6 camera

  Daca va gandeati ca doar iPhone-urile au probleme stupide, ei bine iata ca discutam despre acelasi lucru inclusiv in cazul terminalelor Samsung Galaxy S6 care se pare ca au o problema a flash LED-ului camerei, acesta ramanand aprins chiar si atunci cand nu este folosit de catre utilizatori pentru a inregistra poze. Da, ati citit bine, flash LED-ul camerei Samsung Galaxy S6 ramane aprins chiar si atunci cand nu este utilizat, insa nu emite o lumina puternica, ci una extrem de slaba care este totusi sesizabila intr-o camera intunecata si a pus pe ganduri multi recenti posesori ai terminalului.

  In imaginea de mai jos puteti vedea exact despre ce este vorba, o poza cu flash LED-ul camerei Samsung Galaxy S6 usor aprins trebuind inregistrata in intuneric aproape total si desi problema nu este una mare pentru utilizatori, ea pune totusi in discutie mentinerea flash LED-ului in functiune in conditiile in care el nu este utilizat. Partea si mai stupida in toata povestea aceasta este ca inchiderea terminalului Samsung Galaxy S6 nu genereaza automat si o inchidere a flash LED-ului camerei, acesta ramanand aprins pana in momentul in care bateria ar fi scoasa din terminal, sau este epuizata.

Samsung Galaxy S6 flash LED camera

  Problema ar putea fi, probabil, rezolvata printr-o actualizare software, insa este curios de ce flash LED-ul camerei Samsung Galaxy S6 ramane aprins chiar si atunci cand terminalul este complet inchis, in aceste situatii inregistrarea de poze fiind imposibila… sau poate nu?