Prima Pagina Aplicatia gratuita a saptamanii Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Twisty Hollow

  Aplicatia gratuita a saptamanii este anuntata in fiecare zi de vineri de catre compania Apple, astfel ca acum vorbim despre un nou titlu care este promovat de catre compania americana pentru noi si care poate fi descarcat gratuit. Twisty Hollow este jocul ales de catre compania Apple pentru utilizatorii din intreaga lume in ideea de a fi oferit gratuit in urmatoarea saptamana, el fiind in principal dedicat copiilor, insa probabil si voi veti gasi motivatia de a il incerca timp de cateva ore.

  Conform descrierii facute de catre dezvoltatorii titlului, noi vom avea rolul de a ajuta cetatenii orasului Twisty Hollow sa organizeze orasul in urma legilor ilogice date de catre primarul care incearca sa distruga linistea cetatenilor al carora oras il conduce. Pentru a ii ajuta pe cetateni va trebui sa creati noi tipuri de produse pe care va trebui sa le vindeti pentru a genera bani, insa resursele trebuie combinate pentru a produce aceste produse, altfel ele nu vor putea fi vandute catre orasele din apropierea voastra.

A self-appointed mayor is spinning the town of Twisty Hollow out of order with nonsensical rulings. His cryptic instructions range from the culinary – bacon is frowned upon – to the absurd (fashion tips for ghosts!?). Support the citizens of Twisty Hollow by fulfilling their increasingly eccentric needs. Make smart combinations to create new goods; Farmer Bessie + bucket + cow = milk! Twist and match resources to make everything from burgers, to hand knit sweaters, to houses. Just be quick about it – the denizens of the Hollow are an impatient bunch.

  Twisty Hollow ne pune la dispozitie nu mai putin de 50 de niveluri unce cu tot felul de surprize interesante peste care va trebui sa trecem, la baza tuturor stand descoperirea nevoilor pe care consumatorii nostri le au. Intreaga poveste este prezentata ca fiind creata in tandem cu motorul grafic avansat, sistemul de control fiind special gandit de cate dezvoltatori pentru titlu, astfel ca ar trebui sa aveti parte de o experienta cat se poate de buna in jucarea sa.

  • 50 unique levels full of wacky surprises
  • Solve the demands of a crowd of quirky customers, from ghosts to beavers
  • Explore an imaginative story enriched by visuals that feel like paper
  • Be challenged by a cast of unbelievable characters, from insolent Robomoles, to a menacing bear with a delicate manicure
  • Unique controls built for touch screens from the ground up
  • Universal app you can play on your iPad, iPhone, and iPod touch
  • Unlock achievements with Game Center
  • Full Retina display support

  Twisty Hollow este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.