Stocul initial al Apple Watch a fost epuizat in doar 9 minute

Apple Watch livrare iunie

  Apple Watch a fost lansat pentru precomanda de mai bine de o ora si jumatate, insa doar cei care au fost prezenti online in primele 9 minute pe website-ul companiei Apple au fost suficient de norocosi pentru a cumpara produsul cu livrare in 24 aprilie. Cererea pentru Apple Watch a fost atat de mare si stocurile atat de mici incat in momentul de fata toate modelele Apple Watch Sport si Apple Watch din otel inoxidabil sunt livrate abia in luna iunie cu o precomanda facuta acum.

  In cazul Apple Watch Edition timpii de livrare au avut drept inceput luna iulie, astfel ca oricine a fost interesat de un ceas din aur a inteles ca va avea de asteptat pana cand produsul ii va intra in posesie, iar perioada nu este nici pe departe mica. Inca de acum cateva saptamani de zile au aparut informatii cu privire la stocurile initiale extrem de reduse ale Apple Watch pentru lansare, Apple confirmand acest lucru ieri, iar astazi probabil multe persoane au ramas dezamagite.

  Avand in vedere ca vorbim despre un produs complet nou, era de asteptat ca el sa nu ajunga in mainile tuturor doritorilor chiar din prima zi a lansarii, astfel ca preturile website-urile de licitatii vor fi colosale.