Stocurile globale ale Apple Watch s-au epuizat complet in 6 ore

Apple Watch stocuri globale

  Daca stocurile initiale ale Apple Watch din SUA au fost complet epuizate in doar 9 minute de la initierea precomenzilor online, a fost nevoie de 6 ore pentru ca intregul stoc Apple Watch pentru toate cele 9 tari sa fie epuizat complet. Da, ati citit bine, la 6 ore de la initierea precomenzilor pentru Apple Watch in 9 tari de pe glob a fost epuizat intregul stoc de produse pregatite de catre compania Apple pentru livrare in data de 24 aprilie, comenzile actuale fiind livrate in luna iunie.

  Apple Watch Sport a fost primul model care a devenit indisponibil pentru livrare in 24 aprilie, desi precomenzile initiale au avut ca si termen de livrare acea zi, Apple Watch din otel inoxidabil disparand mai greu din magazinul online al companiei americane. Avand in vedere pretul mult mai mare al Apple Watch din otel inoxidabil, era normal ca produsul sa nu fie extrem de cautat, insa in cazul Apple Watch Edition lucrurile au stat si mai rau, precomenzile initiale fiind livrate in luna mai, in timp ce toate cele facute acum sunt livrate in august.

  S-a speculat ca Apple a avut un stoc initial de doar 1 milion de Apple Watch-uri pentru toate cele 9 tari de pe glob si avand in vedere epuizarea rapida acest lucru probabil a fost adevarat. In aceasta idee, website-urile de licitatii listeaza Apple Watch-uri la pret de peste 2 ori mai mare decat cel normal, asa ca daca nu ati cumparat unul de la APple, veti avea destul de asteptat pana cand veti putea cumpara unul la pret normal.

  Daca totusi sunteti interesati sa faceti o precomanda pentru Apple Watch in Romania, ei bine in aceasta pagina aveti toate detaliile.