Apple Watch te ajuta sa nu mai intarzii vreodata la o intalnire

Apple Watch setare intarziati

  Daca esti una dintre persoanele care oricat ar incerca nu reuseste sa ajunga la timp la intalnirile pe care le stabileste, ei bine atunci Apple Watch s-ar putea dovedi a fi salvatorul tau, compania Apple implementand in ceasul sau inteligent o setare care ne ajuta sa fim mereu la timp la intalnirile potrivite. Conform celor care au probat Apple Watch in Apple Store-urile companiei Apple, in interiorul Watch OS, denumirea sistemului de operare al ceasului, exista o setare care ne permite sa setam un decalaj pentru ora afisata de catre fetele ceasului, acesta fiind stabilit in minute.

  Setand acest decalaj vom putea afisa ora pe ceas cu 1/5/15/etc minute inainte fata de cea normala, iar acest lucru ii va ajuta pe multi sa ajunga la timp la intalnirile pentru care trebuie sa calatoreasca, astfel ca intarzierile si reprosurile vor deveni doar o trista amintire pentru multi. Decalajul setat in Apple Watch va fi vizibil numai in fetele ceasului, astfel ca notificarile sau ceasul din interfata sa normala vor afisa ora corecta, deci nu veti pierde notiunea timpului dupa activarea acestei setari, ci doar veti fi pacaliti de fetele ceasului care va voi ajuta sa ajungeti la timp acolo unde trebuie.

  Functia in sine nu este inovatoare si oricine isi poate da ceasul cu cateva minute inainte, diferenta aici fiind ca vorbim despre un mic truc care nu afecteaza ceasul intern, ci doar afisajul grafic al ecranului de blocare.