Cat costa cel mai scump Apple Watch pe website-urile de licitatii ?

Apple Watch bratara Link

  Apple Watch este disponibil pentru precomanda de vineri, inclusiv in Romania, iar dupa cum v-am spus deja, clientii celor din Cupertino au epuizat in doar 6 ore intregul stoc de unitati disponibile pentru cele 9 tari in care el a fost pus la dispozitia celor interesati. Avand in vedere ca acum o precomanda facuta in Apple Store Online este livrata abia in iunie, unii dintre cei care au precomandat ceasul online se gandesc sa obtina un profit serios de pe urma sa, astfel ca multiple modele ale Apple Watch sunt disponibile pentru cumparare pe website-urile de licitatii.

  Daca ati fost interesati sa aflati care este cel mai scump model al Apple Watch disponibil pe website-urile de licitatii, ei bine cel argintiu din otel inoxidabil cu bratara link, cu pret de lista de 999 dolari, costa nu mai putin de 3659 de dolari pentru persoanele interesate sa-l cumpere. Aici vorbim despre Apple Watch-urile “normale”, deoarece unitatile Edition costa pana la 21.000 de dolari in versiunea din aur galben cu catarama moderna, pretul cerut fiind cu 4000 de dolari mai mare decat cel de lista.

  Practic in cazul Apple Watch-urilor normale preturile cerute de catre bisnitari sunt de pana la 4 ori mai mari decat cele din Apple Store Online, insa in cazul modelelelor Edition diferenta este mult mai mica, dupa cum era de asteptat. Avand in vedere numeroasele probleme cu stocurile pe care le au cei de la Apple, preturile produselor vandute pe website-urile de licitatii vor ramane in continuare mari, astfel ca exista sansa ca ele sa creasca in viitor.