Apple Watch este disponibil pentru precomanda in Romania, iata preturile!

Apple Watch precomanda Romania pret

  Apple Watch este disponibil pentru precomanda in Romania incepand de astazi in aceasta pagina, un magazin online listand-ul la doar cateva ore dupa ce compania Apple a deschis sesiunea de precomenzi pentru 9 tari de pe glob. Toate modelele vandute de catre compania Apple prin intermediul website-ului sau sunt listate de catre magazinul online si daca ati citit acest articol despre preturile Apple Watch in Romania, atunci stiati la ce sa va asteptati, deoarece preturile listate de catre magazin sunt extrem de apropiate, astfel ca estimarea mea a fost destul de buna de la bun inceput.

  Cel mai ieftin model al Apple Watch Sport costa 1849 LEI in oferta magazinului, in timp ce Apple Watch Edition, adica modelul din aur, este listat la pretul de 79.999 LEI, in versiunea cea mai scumpa, deci puteti sa va precomandati orice model doriti chiar de la inceput. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca Apple Watch sa fie listat pentru precomanda atat de repede in Romania, dar ma asteptam sa vad aceste preturi, ele fiind mari, aproape egale cu cele din Apple Store-urile europene.

  Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate modelele Apple Watch disponibile pentru precomanda in Romania. Articolul va fi actualizat imediat cu preturile fiecarui model.

Pretul Apple Watch in Romania

  Pentru ca vorbim despre un numar mare de modele, aveti preturile pentru fiecare in parte, ele fiind calculate la valoarea euro in lei la data scrierii acestui articol + un bonus estimativ aplicat de magazine, asa ca pretul final ar putea fluctua.