Apple va creste productia Apple Watch

Apple Watch bratara Link

  Apple Watch a avut parte de o lansare cu foarte mult fast, Apple cheltuind cateva zeci de milioane de dolari pentru a aduce produsul in atentia lumii intregi, asta pentru ca in final sa nu aiba suficient de multe unitati disponibile in primul lot pentru a satisface cererea foarte mare inregistrata din partea clientilor. In fata unei asemenea cereri, compania Apple se pregateste sa actioneze intr-o maniera similara cu cea intalnita in cazul lansarilor de terminale iPhone, cei din Cupertino intentionand sa creasca substantial productia de Apple Watch-uri in perioada urmatoare.

  Fara a avea date exacte cu privire la numarul de unitati ce va fi produs zilnic in China, analistii americani se asteapta ca Apple sa aiba suficient de multe unitati ale Apple Watch disponibile pentru a atinge o cifra de vanzari de pana in 4 milioane de unitati pana la sfarsitul lunii mari. Cifra poate parea a fi mare, insa daca doar in SUA s-au vandut 1 milion de Apple Watch-uri in weekend-ul lansarii, atunci ea poate fi atinsa usor, dar estimarea aceasta pare a fi departe de realitate, asta deoarece Apple nu a publicat cifre oficiale privind comenzile initiale.

Apple is likely to quickly ramp up production of the Apple Watch after strong pre-orders outstripped limited supply, analysts said on Monday. Apple’s website lists shipping times in June for some models, and four to six weeks for others, suggesting the company is straining to meet demand. However, analysts said Apple could sell between 2.3 million and 4 million watches in the quarter ending June.

  In lipsa unor informatii din partea Apple privind numarul initial de precomenzi nu ne ramane decat sa asteptam ca Tim Cook sa elaboreze afirmatia de saptamana trecuta cand a spus ca “raspunsul” clientilor pentru deschidrea sesiunii de precomenzi pentru Apple Watch a fost grozav, cifrele fiind cele care spun “adevarul” din spatele marketing-ului.