Iata cum faci multitasking pe Apple Watch (Video)

View post on imgur.com

  Apple Watch poate fi probat chiar acum in magazinele companiei Apple, iar o multitudine de utilizatori au avut ocazia de a testa produsul, astfel ca astazi putem vedea cum vom face multitasking pe el in momentul in care vom intra in posesia sa. In animatia de mai sus puteti vedea cum facem trecerea intre cele mai recente doua aplicatii folosite de catre noi, simpla dubla apasare a coroanei digitale deschizand fiecare dintre cele doua titluri, trecerea de la una la alta facandu-se in mai putin de o secunda.

  Coroana digitala poate fi utilizata pentru o multitudine de functii de catre utilizatori, iar multitasking-ul pare sa faca parte dintre ele, astfel ca atunci cand veti dori sa redeschideti una dintre cele mai utilizate aplicatii, o veti putea face rapid prin simpla dubla apasare a coroanei digitale.

3 COMENTARII

  1. Nu, ca ei sunt prosti si tu esti destept. Ei stiu ce inseamna multitaskingul pe un TELEFON. T-E-L-E-F-O-N. Fie el smart-TELEFON. Nu e laptop

  2. Poti sa stai pe 2 sau mai multe aplicatii in acelasi timp? :)) Iti permite sa Apple sa faci asta pe telefon? (las la o parte ceasul)