Foxconn cumpara un numar impresionant de iPhone-uri zilnic

Foxconn fabrica fatada

  Foxconn este principalul partener Apple producator de iPhone-uri sau tablete iPad si desi in mod normal v-ati astepta sa auziti ca el produce cantitati impresionante de iDevice-uri, astazi auzim ca el in realitate cumpara un numar impresionant de terminale iPhone utilizate. Intentiile celor de la Foxconn sunt de a genera venituri noi din revanzarea de iPhone-uri second-hand, astfel ca zilnic achizitioneaza aproximativ 60.000 de terminale iPhone, piata pentru aceste terminale fiind destul de mare in China, Foxconn fiind sigura ca poate obtine profit serios din aceasta afacere.

Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) has been engaged in selling second-hand iPhones via a subsidiary and the company is able to acquire about 50,000-60,000 second-hand iPhones a day through legit channels worldwide, 80% of which are sold through stores in Hong Kong and then enter into the China market, according to a Chinese-language Tencent report.

  In China extrem de multi chinezi nu isi permit sa achizitioneze un terminal iPhone nou de la compania Apple sau parteneri, desi isi doresc aceste produse, astfel ca revanzarea celor second-hand este o metoda foarte buna prin care pot intra in posesia unui iPhone. Avand in vedere ca Foxconn si produce acest tip de smartphone-uri pentru Apple, eventualele reparatii cu siguranta au costuri mult mai mici decat in alte cazuri, astfel ca Foxconn produce acum bani si din productia si din revanzarea de iPhone-uri.