Zero G – incredibila carcasa pentru iPhone care sfideaza gravitatia (Video)


Zero G este o noua carcasa pentru terminale iPhone, iar daca urmariti cu atentie clipul video de mai sus veti realiza ca ea este cu adevarat exceptionala, creatorii sai gandind-o ca un produs care permite aseazarea smartphone-urilor Apple pe aproape orice fel de suprafata. Carcasa este dezvoltata folosind un nou tip de material cu nano-aspiratie, astfel incat carcasa poate fi atasata in plan vertical pe aproape orice fel de suprafata nedeta si plata, astfel ca o puteti pozitiona pe un perete, pe un pian sau pe multe alte obiecte fara prea mult efort.

A unique case that allows you to stick your phone to most smooth, flat surfaces without being sticky! Hands free selfies and much more. The new Zero G iPhone 6 case from Mega Tiny Corporation uses the power of nano-suction to allow your phone to defy gravity and do more than ever before. Zero G Cases will stick to glass, tile, stainless steel, mirrors, countertops, white boards, computer screens, windows, and even some walls.

De la metal si pana al gresie sau ecranele monitoarelor, carcasa Zero G poate fi atasata oriunde, ea avand la baza o tehnologie ce se afla in curs de brevetare, astfel ca dezvoltatorii sai nu vor avea parte de concurenta prea curand, desi ideea in sine este grozava. Zero G se poate dovedi a fi extrem de utila in foarte multe situatii, toate prezentate in clipul video de mai sus, astfel ca o veti putea folosi in baie, in oras, la cursuri sau in multe alte locuri, imaginatia voastra fiind unul dintre putinele impedimente.

Carcasa Zero G a strans deja banii necesari in vederea productiei si lansarii pe piata, astfel ca o vom vedea destul de curand in magazine.