Apple Watch este promovat in Europa de catre vicepresedintii seniori ai Apple

Phil Schiller Apple Watch Milano

Apple continua turul de promovare al Apple Watch in Europa saptamana aceasta, iar daca Tim Cook nu a putut ajunge in Milano pentru a prezenta ceasul intregii audiente, Phil Schiller si Marc Newson au fost fotografiati la evenimentul care a avut loc astazi in celebrul oras. Phil Schiller este vicepresedintele senior al diviziei de marketing din cadrul Apple, in timp ce Marc Newson este unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Jony Ive si unul dintre designerii importanti care au lucrat la dezvoltarea design-ului Apple Watch si a accesoriilor pentru acesta.

In Milano Apple Watch este prezentat in restaurantul Carlo e Camilla, acolo compania Apple amplasand acelasi tip de mese regasite in Apple Store-urile sale, cei din Cupertino avand o serie de angajati care ii ajuta pe cei prezenti sa probeze ceasul beneficiind de o experienta similara celei oferite in magazine. Desi Apple Watch este prezentat in Italia de catre doi dintre oamenii importanti din cadrul companiei Apple, interesant este ca produsul nu poate fi precomandat deocamdata in tara si nici nu se stie cand se va intampla acest lucru, avand in vedere ca Apple preconizeaza ca nu va avea suficiente stocuri pentru vanzarea direct in magazine pana in luna iunie.

Phil Schiller Apple Watch Milano 1

Desi Jony Ive a fost transformat in curier pentru a livra Apple Watch-uri catre anumite personalitati importante de pe glob, iata ca Phil Schiller si Marc Newson par sa aiba un rol complet diferit, insa nu ar fi greu de crezut ca ei au livrat unele unitati si anumitor VIP-uri italiene care se vor lauda in curand cu ele. Apple Watch este disponibil pentru precomanda din 10 aprilie si in ciuda faptului ca Apple deocamdata nu a anuntat detalii privind numarul de precomenzi facute prin intermediul Apple Store-urilor sale, stocul initial al ceasului inteligent a fost complet vandut in doar 6 ore.

Phil Schiller Apple Watch Milano 2

4 COMENTARII

  1. Au ajuns sa-l promoveze diverse persoane din conducerea Apple, Ive a ajuns sa faca pe curierul, cam asta arata realitatea in legatura cu ceasul si cam raspunde la intrebarea dc Apple nu publica adevaratele cifre ale precomenzilor.