Apple Watch cu un incarcator complet nou si o bratara unica apare in imagini

Apple Watch bratara rosie

Turul de promovare al Apple Watch facut de catre vedetele de pe glob continua astazi, iar in imaginea de mai sus vedem un ceas inteligent al Apple cu o bratara Sport rosie, care oficial nu este vanduta de catre compania Apple, el fiind livrat personal de catre Jony Ive unui fost capitan al unei echipe de rugby. Will Carling este persoana in cauza, Jony Ive livrandu-i personal Apple Watch-ul cu aceasta cura noua, el avand in cutie si un nou tip de incarcator special conceput de catre compania Apple pentru utilizare in Marea Britanie.

Jony Ive a mai livrat Apple Watch-uri altor vedete, insa cel de astazi are doua componente inedite, incarcatorul nefiind vandut in Marea Britanie deocamdata, el fiind pliabil pentur a putea fi stocat mai usor intr-o geanta sau in orice alta cutie pe care o avem in casa. Dupa cum puteti vedea si din imagine, vorbim despre un incarcator cu un sistem de pliere extrem de util, acesta permitand o mult mai usoara plasare a incarcatorului in aproape orice fel de geanta pentru a fi purtat in expeditii, astfel ca extinderea design-ului la alte tari, separat de Marea Britanie, ar fi o idee buna.

Apple Watch incarcator marea britanie

In ceea ce priveste bratara Sport rosie, exista posibilitatea ca Apple sa lanseze un asemenea model pe piata intr-o campanie de strangere de fonduri pentru organizatia RED, insa deocamdata nu putem decat sa speculam in legatura cu existenta si disponibilitatea sa viitoare. In final nu putem decat sa ne uimim de modul in care a ales Apple sa isi atraga persoanele importante de partea sa prin trimiterea vicepresedintilor sai sa livreze Apple Watch-urile si probabil sa ajuge la configurarea lor, Jony Ive fiind un fan al rugby-ului si probabil un cunoscut al lui Carling.

1 COMENTARIU

  1. […] Desi Jony Ive a fost transformat in curier pentru a livra Apple Watch-uri catre anumite personalitat… importante de pe glob, iata ca Phil Schiller si Marc Newson par sa aiba un rol complet diferit, insa nu ar fi greu de crezut ca ei au livrat unele unitati si anumitor VIP-uri italiene care se vor lauda in curand cu ele. Apple Watch este disponibil pentru precomanda din 10 aprilie si in ciuda faptului ca Apple deocamdata nu a anuntat detalii privind numarul de precomenzi facute prin intermediul Apple Store-urilor sale, stocul initial al ceasului inteligent a fost complet vandut in doar 6 ore. […]