Prima Pagina Camera Camera Samsung Galaxy S6 si carcasa genereaza probleme pentru utilizatori (Video)

Camera Samsung Galaxy S6 si carcasa genereaza probleme pentru utilizatori (Video)

Daca va gandeati ca  Samsung Galaxy S6 este smartphone-ul perfect si nu genereaza diverse probleme pentru utilizatori, ei bine va spun ca va inselati amarnic, deoarece o parte dintre posesorii noului terminal raporteaza o varietate de probleme pe care in mod normal nu ar trebui sa le vedem la un smartphone. In clipul video de mai sus aveti prezentata o problema nu chiar atat de normala pentru un smartphone, inelul metalic din jurul camerei Samsung Galaxy S6 fiind prost vopsit, aceasta detasandu-se de metal in momentul contactului cu unghiile, sau in timpul utilizarii normale facute de catre utilizatori.

Daca va aduceti aminte, iPhone 5 a avut probleme majore cu detasarea vopselei marginilor laterale ale carcasei, iar acum observam ca nu doar Apple are probleme de acest gen, asa ca puteti fi siguri ca si alte smartphone-uri le au, chiar daca ele nu sunt chiar atat de intens promovate precum in cazul Apple. De la inelul camerei trecem la camera Samsung Galaxy S6, unii utilizatori raportand faptul ca geamul de protectie se zgarie in timpul utilizarii obisnuite, iar de aici incolo inregistrarea de poze sau clipuri video devine mult mai dificila sau chiar imposibila.

Desigur ca nu toate Samsung Galaxy S6 au probleme de acest gen, insa dupa cum prea bine stiti, nici in cazul iPhone-urilor nu vorbeam despre o prezenta globala a diverselor probleme raportate de catre utilizatori de-a lungul timpului.