Camera Samsung Galaxy S6 si carcasa genereaza probleme pentru utilizatori (Video)

Daca va gandeati ca  Samsung Galaxy S6 este smartphone-ul perfect si nu genereaza diverse probleme pentru utilizatori, ei bine va spun ca va inselati amarnic, deoarece o parte dintre posesorii noului terminal raporteaza o varietate de probleme pe care in mod normal nu ar trebui sa le vedem la un smartphone. In clipul video de mai sus aveti prezentata o problema nu chiar atat de normala pentru un smartphone, inelul metalic din jurul camerei Samsung Galaxy S6 fiind prost vopsit, aceasta detasandu-se de metal in momentul contactului cu unghiile, sau in timpul utilizarii normale facute de catre utilizatori.

Daca va aduceti aminte, iPhone 5 a avut probleme majore cu detasarea vopselei marginilor laterale ale carcasei, iar acum observam ca nu doar Apple are probleme de acest gen, asa ca puteti fi siguri ca si alte smartphone-uri le au, chiar daca ele nu sunt chiar atat de intens promovate precum in cazul Apple. De la inelul camerei trecem la camera Samsung Galaxy S6, unii utilizatori raportand faptul ca geamul de protectie se zgarie in timpul utilizarii obisnuite, iar de aici incolo inregistrarea de poze sau clipuri video devine mult mai dificila sau chiar imposibila.

Desigur ca nu toate Samsung Galaxy S6 au probleme de acest gen, insa dupa cum prea bine stiti, nici in cazul iPhone-urilor nu vorbeam despre o prezenta globala a diverselor probleme raportate de catre utilizatori de-a lungul timpului.

7 COMENTARII

  1. Se intampla toate porcariile astea, la apple, samsung etc, deoarece au ajns la o mare viteza de lansare. inclusiv la aparate si softuri. Si nu mai au timp de verificat, re verificat rererere verificat.

  2. Bai sincer și eu ma așteptăm la 6 și 6plus sa se zgârie geamul de la camera dar uite ca îl am de aproape 5 luni și nu are nimic 🙂

  3. Am vazut un samsung s6 edge demo si se cojise vopseaua din jurul camerei, la iphone 5 negru macar se curata unde il loveai nu se jupuia. La ce pret are nu ma asteptam

  4. Sa nu uitam ca si la s4 marginea aia dc n plastic vopsita in argintiu se cojea la fel. Bine, era ceva mai rezistenta,dar dupa jumatate de an de folosinta marginea era dalmatian.