Apple Watch are nevoie de o perioada foarte lunga de timp pentru a porni (Video)

Apple Watch este deocamdata disponibil pentru proba si testare in magazinele companiei Apple din 9 tari de pe glob, iar unul dintre cei care au vizitat o locatie a companiei americane s-a gandit sa arate lumii intregi cat timp ii este necesar unui ceas inteligent pentru a porni dupa o inchidere, astfel ca asa a luat nastere clipul video de mai sus care probabil va va surprinde.

Conform clipului video, Apple Watch are nevoie de peste 1 minut pentru a porni complet si a afisa watch face-ul, astfel ca in cazul in care veti fi nevoiti sa il inchideti sau sa il reporniti, veti avea de asteptat destul de mult timp dupa el, mai mult decat dublu decat in cazul pornirii complete a unui terminal iPhone, sau a multor altor smartphone-uri existente pe piata.

Avand in vedere ca iPhone 4S nu are nevoie de peste 1 minut pentru a poni chiar si cu iOS 8 instalat este neobisnuit sa vedem ca un Apple Watch are nevoie de o perioada atat de lunga de timp pentru a porni complet si aici probabil Watch OS-ul genereaza probleme, asta daca nu cumva compania Apple a redus substantial frecventa procesului din interiorul chip-ului S1 care are la baza componentele chip-ului A5.

Indiferent de situatie, in cazul in care veti cumpara un Apple Watch de la compania Apple, trebuie sa fiti pregatiti pentru o perioada de asteptare lunga in momentele in care ceasul va necesita repornire, iar avand in vedere serioasele probleme de performanta pe care acesta le are, exista sanse mari ca multi utilizatori sa fie obligati sa il reporneasca des.

In ciuda a ceea ce vedem in clip, compania Apple a promis ca va rezolva multe dintre problemele de performanta ale ceasului sau inteligent, insa ramane de vazut daca actualizarea pentru Watch OS va fi disponibila la timp pentru a evita un val de plangeri pe internet din partea utilizatorilor.

9 COMENTARII

  1. A asteptat ce a asteptat si tot nu a vazut cum este vremea :))

    1:46 s-a speriat ceasul si s-a blocat 🙁

    Acum incep sa inteleg dc il vinde Apple ca un accesoriu la vestimentatie,pt ca nu e in stare sa se comporte ca un gadget sau ca un produs care sa functioneze decent,ori ca iti iei o macheta a ceasului ori ca iti cumperi ceasul tot aia e.

  2. probabil nu era conectat la internet de aia nu arata vremea, dar tu georgica dece iti cumper samsung phone cand huawei, elephone, thl…etc sunt mult mai ieftine si fac aceiasi treaba???
    acuma stii, poti dormi linistit ca aple watch e o nimica toata pe langa al tau GEAR.
    tu nu vrei sa intelegi ca majoritatea clientilor care cumpara apple nu vor sa se uite in bucatarie pe telefon sau smartwatch la PRO-TV, lumea cumpara produse apple ca sunt stabile si dupa 1 an de utilizare instalari/deinstalari app-uri…etc fara a face hardreset si pe deasupra arata mult mai bine ca ce ofera concurenta.

  3. In filmuletul asta,ceasul nu e stabil nici cand il cumperi :))

    Sa nu vorbim despre produse de 1 an la Apple :)) cand apare update si brusc telefonului deja incepe sa-i scada viteza de deschidere a aplicatilor sau de navigare pe internet,sa numai zicem cum incepe sa se miste telefonul dupa 2 update-uri la soft.