Doi hoti folosesc un AK-47 pentru a fura iPhone-ul unui barbat

Jaf AK-47 iPhone

Philadelphia nu este unul dintre orasele americane recunoscute pentru violenta, insa o infractiune comisa recent acolo dezvaluie faptul ca americanii nu sunt chiar atat de protejati atunci cand se plimba pe strada, doi hoti jefuind un barbat folosind o arma AK-47, victimei fiindu-i furate portofelul si terminalul iPhone, ea scapand nevatamata in urma acestei intamplari.

Infractiunea a fost comisa in timpul noptii, in garajul in care victima de 52 de ani isi parcase masina, hotii apropiindu-se de barbat cu arma la vedere dupa ce acesta a finalizat procedura de parcare, unul dintre ei indreptand presupusul AK-47 inspre el, cerandu-i insistend sa le predea toate obiectele de valoare pe care le are asupra sa, hotii fugind mai apoi intr-un SUV alb.

Police are searching for two suspects who used an AK-47 to rob a man of his wallet and iPhone a short distance from the Liberty Bell in Philadelphia. According to investigators, the 52-year-old victim was driving home from a club and parked his car inside his garage. After getting out of his car, the victim was approached from behind by two unknown males who pointed what appeared to be an AK-47 at the victim. The suspects demanded the victim’s belongings and took his wallet and iPhone. The suspects left the scene in a white SUV.

Dupa cum era de asteptat, ambii infractori sunt negri si au o varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, iar desi arma nu a putut fi 100% sigur identificata de catre victima, este clar ca barbatii au folosit un asemenea obiect pentru a il ameninta, altfel probabil acesta nu si-ar fi cedat chiar atat de usor obiectele de valoare in fata celor doi care s-au facut nevazuti in noapte.

Ca sa fiu sincer, situatia in sine este extrema si daca in SUA doua persoane pot intra in garajul tau cu un AK-47 pentru a te jefui, atunci probabil ca modul in care autoritatile supravegheaza infractorii nu sunt chiar atat de eficiente.

3 COMENTARII