MacBook 12 inch care o problema serioasa cu Setup Assistant

Noul Macbook 12 inch pret procesor

MacBook 12 inch pare sa nu aiba parte de o lansare chiar atat de lina, iar asta doarece sistemul Setup Assistant conceput de catre compania Apple pentru a usura procesul de configurare al produselor sale genereaza probleme pentru anumiti utilizatori, cei din Cupertino creand o pagina speciala in care ofera recomandari pentru rezolvarea acestor probleme fara mult efort.

Conform companiei Apple, utilizarea Setup Assistant poate uneori sa blocheze complet un MacBook 12 inch pentru utilizatori, astfel ca singura solutie pentru ca acestia sa isi poata utiliza Mac-urile ramane repornirea si reluarea sa ignorarea procesului. In aceasta idee, compania americana le ofera utilizatorilor cateva recomandari pentru a evita intampinarea problemei, ele fiind descrise intr-un document de suport disponibil aici.

If your MacBook stops responding and shows a spinning wheel after you create a user account in Setup Assistant, simply allow setup to continue. The setup process will resume after about 30 minutes. You can avoid this delay if you complete Setup Assistant without connecting to the Internet. When Setup Assistant prompts you to select your Wi-Fi network, click Continue without selecting a network. If you have an Ethernet adapter, disconnect it before you start the setup process. After you complete Setup Assistant, restart your Mac. Now you can join your Wi-Fi network or connect your Ethernet adaptor, as well as set up iCloud.

Cele mai importante recomandari implica asteptarea timp de 30 de minute ca procedura sa fie finalizata de catre Setup Assistant, sau simpla deconectare a MacBook 12 inch de la internet in perioada derularii programului, Mac-ul necesitand o repornire si o reconectare la un Wi-Fi HotSpot dupa finalizarea procedurii pentru ca totul sa fie indeplinit fara probleme.

Desigur ca ar fi fost idel ca un Mac de peste 1000 de dolari sa nu aiba probleme de acest gen in timpul unor proceduri simple, insa sa nu uitam ca vorbim aici despre compania Apple si cu ea nimic nu este simplu, indiferent cat platim pentru produse.