Nokia va lansa smartphone-uri Android, iata unde le va produce

Nokia Android

Nokia va produce din nou smartphone-uri si asta stim de mai bine de o saptamana de zile deoarece atunci surse din interiorul companiei finlandeze au confirmat informatiile pentru jurnalisti americani. Atunci aflam ca Nokia Technologies, o divizie a Nokia, va fabrica aceste smartphone-uri, iar acum presedintele diviziei chineze a companiei sustine ca ele vor fi dezvoltate in China si vor rula sistemul de operare Android.

Nokia isi va reloca unul dintre centrele de cercetare si dezvoltare in Sichuan, China, pentru a putea dezvolta mai eficient noile terminale mobile, astfel ca anul viitor de acolo vor veni smartphone-urile Android ale finlandezilor. Avand in vedere ca in China exista extrem de multi utilizatori ai Android, miscarea Nokia este cat se poate de logica si cu siguranta va ajuta compania sa genereze vanzari puternice.

Nokia is working with the Tianfu New docking build global R & D center, which will become China’s second largest R & D center. April 23 to participate in the 2015 Asian Wang, president of Nokia China and foreign enterprises in Sichuan famous line said that next year will return to the mobile phone market, Nokia, whether built in mobile phone production base in Sichuan, the need to assess.

Nokia si-a vandut divizia care producea smartphone-uri si tablete catre Microsoft in cursul anului trecut pentru a se salva de la faliment si conform contractului are interdictie de a mai produce terminale mobile pana in 2016. In aceeasi masura nu are voie sa isi inchirieze denumirea pentru diversi producatori de terminale mobile pana anul viitor, astfel ca finlandezii isi pregatesc noile produse pentru lansare cand interdictiile vor expira.

Dupa acel moment Nokia va concura din nou cu marii producatori de smartphone-uri si tabletele, insa daca nu a invatat ceea ce trebuie din esecul din anii trecuti, atunci are sanse foarte mici sa isi recastige pozitia ocupata cum 7 ani in urma pe piata.