Prima Pagina aplicatii Apple si detaliul incredibil ascuns timp de 2 ani

Apple si detaliul incredibil ascuns timp de 2 ani

Apple voice memo

In iOS 7 compania Apple a schimbat complet interfata sistemului de operare iOS oferindu-le utilizatorilor meniuri complet diferite impreuna cu un set nou de iconite pentru aplicatiile native, iar intr-una dintre ele a fost ascuns un detaliu incredibil. In imaginea de mai sus puteti vedea iconita aplicatiei Reportofon, Voice Memos, aceasta fiind introdusa in iOS 7 beta 2 in sistemul de operare al Apple, ea ascunzand un secret pastrat timp de 2 ani.

Daca veti deschide aplicatia Reportofon, Voice Memos, si va veti inregistra spunand cuvantul Apple, veti observa ca inregistrarea seamana exact cu cea pe care o avem vizibila pe iconita respectivei aplicatii. Detaliul exista de aproape doi ani de zile in sistemul de operare iOS al companiei Apple si abia acum a fost descoperit de catre o persoana cu mult timp la dispozitie, aceasta fiind o noua dovada a atentiei acordate de catre compania Apple acestui tip de detalii.

  • ionut

    Zaone… Am o problema si nu reușesc sa inteleg care e… Atat iPad-ul cat si iPhone-ul ramân cu difuzorul pornit uneori! Adica aud un bzzz ciudat din difuzor daca-l pun la ureche si ascult atent.. Pot sa ies din toate aplicațiile ca tot continua sa se audă o perioada de timp!

  • looper

    Foarte tare!

  • ViorelPredatorul

    Ce tare!