Cum conectezi Apple Watch la iPhone ? (Video)

Apple Watch a ajuns deja la milioane de oameni de pe glob si dupa cum era de asteptat, internetul a fost inundat de informatii cu privire la noul produs al companiei americane. Totusi, daca urmeaza sa primiti un ceas, atunci probabil veti fi curiosi sa aflati cum faceti sincronizarea dintre el si un terminal iPhone, iar clipurile video din acest articol va voi ajuta pe deplin.

Incepand cu iOS 8.2 avem disponibila o aplicatie Watch in iPhone-urile noastre, compania Apple permitandu-ne sa controlam Apple Watch cu ajutorul sau, dar si sa instalam aplicatii. Inainte sa va uitati la clipuri, trebuie sa stiti ca Apple Watch poate functiona doar cu iPhone 5, iPhone 5C iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus care ruleaza iOS 8, orice alt model al iPhone nefiind compatibil cu produsul.

Bun, aveti iPhone-ul compatibil si ceasul in mana, dar cum faceti conectarea dintre cele doua in vederea transferarii de informatii si a utilizarii in viata de zi cu zi ? Ei bine, totul incepe cu aplicatia Watch pe care trebuie sa o deschideti in terminalul vostru iPhone, ea facand conectare ala iPhone printr-o simpla plasare a dispozitivului in fata camerei.

In clipurile video din acest articol aveti explicati in detaliu toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti pentru a va folosi ceasul impreuna cu un iPhone, totul fiind cat se poate de simplu.