Prima Pagina HTC One M9 HTC ironizeaza Apple si Samsung intr-un spot publicitar nou (Video)

HTC ironizeaza Apple si Samsung intr-un spot publicitar nou (Video)

Avand in vedere ca simpla prezentare a unui smartphone si a functiilor sale nu mai este suficient de buna pentru a atrage atentia consumatorilor, competitorii Apple recurg mai mereu la ironii. In aceasta idee, cei de la HTC au publicat un nou spot publicitar pentru HTC ONE M9 si nu au evitat sa ironizeze companiile Apple sau Samsung, dar si terminalele lansate de catre ele.

Intregul clip este prezentat ca fiind gandit in ideea de a promova un “medicament” pentru utilizatorii de smartphone-uri care nu sunt satisfacuti de propriile terminale mobile. HTC prezinta problema sub forma a doua boli numite SAD, Samsung Affective Disorder, si iOS, Irritable Operating System, tabletele HTC ONE M9 fiind medicamentul potrivit pentru insanatosirea grabnica.

Spre deosebire de Samsung care a atacat posesorii de iDevice-uri in trecut in reclamele sale, ceea ce face HTC este mult mai decent, insa chiar si asa, intregul clip este ciudat.

 • EuGeorge

  Au luat un Htc One M8,i-au schimbat camera si hop a aparut Htc One M9.
  Intr-un an de zile de “cercetari” asta e tot ce au putut oferii clienților.

 • becali

  HTCacat pe bat !!!

 • haha

  Dumnezeule ce tampenie. Apreciez orice lucru facut bine, chiar daca vine de la concurenta, sau de oriunde. Dar sa fie facut BINE. Asta e un rahat ordinar.

 • Cristi

  la revedere HTC