iOS 8.4 public beta 1 a fost lansat!

iOS 8.4 beta 2

iOS 8.4 beta 2 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch impreuna cu prima versiune beta publica a sistemului de operare iOS 8.4, astfel ca utilizatorii selectati de catre compania Apple pot testa aceasta actualizare. Programul de testare publica a versiunilor beta ale iOS a fost initiat de catre compania Apple incepand cu iOS 8.3 si a fost dedicat unui grup select de utilizatori alesi de catre cei din Cupertino pentru a participa.

Apple a acceptat inscrieri din partea utilizatorilor, insa i-a ales singura pe cei care fac parte din program si ii notifica prin email-uri in legatura cu disponibilitatea versiunilor beta pentru instalare prin iPhone, iPad si iPod Touch-uri. In cazul de vata, notificarea privind disponibilitatea iOS 8.4 public beta 1 a fost trimisa cu doar cateva minute in urma de catre cei din Cupertino, semn ca iOS 8.4 este suficient de stabil.

Avand in vedere ca dezvoltatorii au inca de saptamana trecuta acces la noua aplicatie Muzica, acum si utilizatorii obisnuiti o vor putea testa in vederea descoperirii de eventuale probleme pe care aceasta le-ar putea avea. In general compania Apple le ofera utilizatorilor din programele de testare publica a versiunilor beta ale sistemelor de operare exact aceleasi versiuni pe care le primesc dezvoltatorii de aplicatii.

V-am spus inca din articolul anterior ca e putin probabil ca Apple sa fi implementat modificari notabile in aceasta versiune a sistemului de operare, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce noutati care ar putea fi anuntate in aceasta seara. Daca faceti parte din programul public de testare beta a versiunilor iOS, atunci va puteti verifica adresa de email pentru a accesa link-ul pus la dispozitie de catre Apple pentru a descarca iOS 8.4 public beta 1.

Daca inca nu faceti parte din acest program, atunci nici nu veti putea face parte pentru ca Apple nu mai accepta inscrieri pentru el.

2 COMENTARII