Prima Pagina iOS 8.4 iOS 8.4 beta 2 a fost lansat de Apple!

iOS 8.4 beta 2 a fost lansat de Apple!

iOS 8.4 download

iOS 8.4 beta 2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind initial disponibila sub forma unei actualizari software prin aer ce poate fi instalat din terminale. Prima versiune beta a sistemului de operare ne-a adus o noua aplicatie Muzica pentru care vom avea si un serviciu de streaming multimedia din vara, dupa o prezentare la WWDC 2015.

In prima versiune a acestei actualizari pentru sistemul sau de operare, compania Apple nu a implementat vreo alta modificare notabila separat de aplicatia Muzica si probabil nici acum lucrurile nu vor fi diferite pentru dezvoltatori. Cei de la Apple incearca sa testeze cat se poate de bine noua aplicatie Muzica inainte ca ea sa fie oferita oficial tuturor utilizatorilor, astfel ca probabil in iOS 8.4 beta 2 au fost rezolvate diverse probleme de functionare.

Nu este exclus ca in SUA dezvoltatorii sa aiba acces in prealabil in iOS 8.4 beta 2 la serviciul de streaming care urmeaza sa fie disponibil prin intermedul acestei aplicatii, iar daca acest lucru este adevarat, atunci acum vom afla toate detaliile. Din pacate in Romania serviciul de streaming pregatit de catre compania Apple pentru iOS 8.4 nu va fi disponibil, asa ca nu va ganditi la altceva din partea celor din Cupertino pentru ca nu vom primi.

iOS 8.4 a imbunatatit usor performantele iOS 8.3 impreuna cu autonomia bateriei, din experienta avuta de catre mine cu noua versiune a sistemului, iar in iOS 8.4 beta 2 ma astept ca imbunatatirile sa continue. Avand in vedere ca vorbim despre o actualizare importanta pregatita de catre Apple, exista sanse foarte mari ca iOS 8.4 sa fie ultima sau penultima versiune a iOS 8 pentru iDevice-uri, ea putand fi si ultima cu jailbreak inaintea lansarii iOS 9.

In momentul de fata iOS 8.4 beta 2 poate fi instalat de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS prin descarcarea automata in terminale daca au o versiune anterioara, sau descarcarea unui ipsw din portalul Apple si instalarea prin iTunes. Utilizatorii obisnuiti pot face actualizare software daca au iOS 8.4 beta 1 instalat.

UPDATE: iOS 8.4 public beta 1 a fost deasemenea lansat.