LG G4 este promovat folosind imaginea lui Steve Jobs

LG G4

LG G4 este cel mai recent smartphone al companiei LG si desi probabil multi vor fi nemultumiti sa auda acest lucru, compania sud coreeana se foloseste de imaginea regretatului Steve Jobs pentru a-si promova noul produs pe piata. Un aparent apropiat al celor de la LG ar fi afirmat ca lui Steve Jobs i-ar fi placut LG G4 daca fostul CEO al Apple ar mai fi fost in viata, dar stim cu totii ca acest lucru este improbabil.

In ciuda acestui lucru, promovarea unui smartphone nou precum LG G4 folosind imaginea unuia dintre cei mai cunoscuti fosti presedinti de companii de pe glob este o metoda josnica de a genera interes vis-a-vis de un terminal care nu va avea vreodata popularitatea iPhone. Cei de la LG preiau aici o “foaie” din povestea celor de la Samsung care si-au promovat smartphone-urile atacand clientii Apple, ajungand in final sa nu castige mare lucru.

“If Steve Jobs were alive today, even he would have liked the G4.” An industry official close to the South Korean tech giant LG Electronics made the remark ahead of the official unveiling event of the firm’s flagship smartphone, the G4, showing confidence in the new marquee device.

Avand in vedere ca Steve Jobs are foarte multi fani inclusiv in Coreea de Sud, va fi interesant de vazut care va fi reactia localnicilor vis-a-vis de afirmatiile persoane citate de catre o importanta publicatie din tara. In general competitorii Apple s-au ferit sa foloseasca imaginea fostului CEO pentru a-si promova produsele si asta din respect fata de el, insa in cazul acesta vorbim despre o altfel de strategie.

Voi ce parere aveti despre LG G4? Credeti ca Steve Jobs ar fi fost un fan al unui alt smartphone Android care incearca sa concureze cu iPhone avand o carcasa din piele ?