MacBook Pro – iata ce actualizare importanta pregateste Apple

MacBook Pro 15 inch actualizare

Anul acesta compania Apple a lansat noi modele ale MacBook Air, un MacBook Pro 13 inch, dar si un MacBook 12 inch, insa pentru viitor se pare ca vom avea parte inclusiv de o actualizare a MacBook Pro-ului cu ecran de 15 inch. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, Apple listeaza un termen de livrare de 2 – 3 saptamani pentru achizitionarea unui MacBook Pro 15 inch din Apple Store Online, acest lucru sugerand o actualizare iminenta.

De fiecare data cand Mac-urile Apple sunt disponibile cu livrari de cateva saptamani compania Apple pregateste o actualizare importanta pentru ele, iar acelasi lucru se va intampla si acum cu acest produs. Avand in vedere ca Intel se pregateste sa lanseze noi procesoare Intel Broadwell, nu putem decat sa tragem concluzia ca acestea vor fi implementate in Mac, impreuna cu noi placi grafice, dar si o alta surpriza.

Avand in vedere ca Apple a implementat tehnologia Force Touch in MacBook Pro 13 inch si in MacBook 12 inch, exista sanse foarte mari ca ea sa ajunga inclusiv in MacBook Pro 15 inch in cursul urmatoarelor saptamani. Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca Apple va lansa noile modele ale MacBook Pro inaintea sau in cadrul WWDC 2015, ele urmand a fi puse in vanzare in luna iunie a acestui an pentru toti utilizatorii interesati.

Separat de implementarea Force Touch si a unor procesoare mai puternice care sa vina impreuna cu placi grafice mai bune, compania Apple ar putea implementa inclusiv tehnologia NVMExpress care vine la pachet cu un chip propriu. Apple a implementat acest sistem in MacBook 12 inch pentru a oferi performante extrem de bune pentru SSD-urile utilizate in Mac-urile sale si acelasi lucru s-ar putea intampla acum.

Pretul MacBook Pro 15 inch nu va fi redus de catre compania Apple in ciuda faptului ca el este cu mult mai mare fata de cel al altor laptop-uri din aceeasi categorie, asa ca nu trebuie sa va asteptati la asa ceva.