Prima Pagina Apple Watch Apple se pregateste sa-si dezamageasca dezvoltatorii

Apple se pregateste sa-si dezamageasca dezvoltatorii

Apple Watch dezvoltatori

Saptamana trecuta compania Apple le-a cerut dezvoltatorilor de aplicatii sa se inscrie pentru a cumpara un Apple Watch care va fi livrat cu prioritate pana la mijlocul acestei saptamani. In ciuda promisiunilor facute de catre compania americana, cei din Cupertino se pregatesc acum sa isi dezamagieasca dezvoltatorii, asta deoarece unitatile promise nu vor fi livrate.

Desi multi dezvoltatori isi asteptau unitatile pentru livrare si verificau constant statusul livrarii comenzilor in cadrul website-ului Apple, majoritatea au realizat ca ale lor comenzi sunt inca in procesare. In aceasta idee, unii au contactat compania Apple si au primit un raspuns la care nu se asteptau, cei din Cupertino afirmand daor ca incearca sa le livreze produsele cat se paote de repede.

I ordered the developer expedited Apple Watch which was “guaranteed” to ship today. Anyone else in the same boat? Yep in same boat. Mine ship date says May 14-20 – a long way off of …. well …. um ….. today 🙂 Hoping it changes soon.

Avand in vedere ca Apple a initiat acest program pentru a aduce produsul in mainile a cat mai multor dezvoltatori pentru a-i motiva sa produca aplicatii pentru Apple Watch, incapacitatea sa de a isi tine promisiunile este ingrijoratoare. Daca Apple nu poate sa le livreze dezvoltatorilor Apple Watch-urilor cu prioritate desi le-a promis acest lucru, atunci ce asteptari mai pot avea clientii obisnuiti?

Ca sa fiu sincer, e putin ciudat pentru o companie ca Apple sa faca promisiuni nerealiste mai ales pentru dezvoltatorii care sunt baza intregului sau succes, fara ei produsele celor din Cupertino fiind lipsite de foarte multe functii. Toate companiile evita sa isi nemultumeasca dezvoltatorii, insa cei de la Apple o fac din ce in ce mai des, iar aceasta problema cu livrarile Apple Watch cu siguranta nu va face altceva decat sa genereze si mai multe critici.

  • IOSFanS’atât

    Marea problema este de la moartea lui Steve Jobs,chiar si cu sistemul de operare de pe iphone.. Eu deja pot sa spun ca nu-l mai suport cu “mofturile” care le face.. Am soft 8.3 si cititorul de amprenta face figuri,cade wi-fi-ul cand iti e lumea mai draga,lagul la apel te face sa vb singur ca prostul,dai sa raspunzi la apel si nu merge(trebuie sa-l pui pe silent si apoi iti ia comanda),semnal gsm de rahat(am avut telekom si m-am mutat la orange si este la fel,mai am si abonament de 41€), multe altele.. De la 3GS am avut toate telefoanele,am fost fan apple dar din pacate,pe zi ce trece,sunt din ce in ce mai dezamagit de ei.. Imi vine sa-mi cumpar un Nokia 1100 si sa tin tableta dupa mine. Pacat ca fac greseli de astea ca erau nr1 si la calitate si la tot..

  • IOSFanS’atât

    Problema commenturi??!!