Un hot da foc unei case, iPhone-ul duce politia la el

Tony Bytheway

Daca dimineata vorbeam despre un prototip al iPad furat in timpul unui jaf care a implicat si o rapire, ei bine acum vorbim despre un hot neindemanatic, care a dat foc unei case pentru a ascunde urmele unui jaf. Tony Bytheway este numele barbatului din imaginea de mai sus, el pierzandu-si iPhone-ul in timpul unui jaf facut intr-o casa din Marea Britanie, iar pentru a isi ascunde urmele a decis sa incendieze intreaga casa.

In ciuda faptului ca a provocat un incendiu care a distrus acea casa, iPhone-ul hotului a supravietuit focului pentru a ajuta politia sa afle detalii despre numele sau, locuinta sa, dar si obiectele pe care dorea sa le fure. Barbatul de 40 de ani a furat bijuterii, laptop-uri si peste 200 ceasuri in valoare de cateva zeci mii de lire, insa pentru ca era drogat in timpul actului, a gresit suficient de mult pentru a fi prins de politie.

Tony Bytheway, 40, was high on drugs when he stole thousands of pounds worth of jewellery, watches and laptops as residents were on holiday. After realising he had lost his phone during the raid, he set three fires in the hope of destroying evidence before making off in the owner’s Subaru Impreza. The McCormack family returned to find their Findon home destroyed and two family pets dead. They also discovered an iPhone with the culprit’s name and address, along with details of what he planned to loot, where it was being kept and his accomplices.

Fiind drogat, hotul nu a realizat probabil ca incendiaza casa cu doua animale de companie in ea, acestea decedand in incediul care a creat pagube de peste 70.000 de dolari separat de valoarea bunurilor sustrase de catre hot. Singura parte buna a intregii infractiuni este ca hotul a fost incapabil sa isi ascunda urmele, astfel ca acum va raspunde in fata unei instante pentru actiunile sale si cel mai prbabil va fi inchis pentru foarte multa vreme.