Drift Draft Destroy racing game pentru iPhone si iPad (Video)

Drift Draft Destroy este un nou racing game pentru iPhone, iPad si iPod Touch lansat in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el fiind creat special pentru fanii jocurilor cu masini. In clipul video de mai sus aveti prezentat trailerul conceput de catre dezvoltatori pentru lansarea jocului, el prezentandu-ne toate detaliile sale, inclusiv o parte din gameplay-ul de care vom avea parte.

Conform dezvoltatorilor, Drift Draft Destroy este un racing survival game de tip arcade in care trebuie sa ne alegem o masina si sa parcurgem toate pistele ce ne sunt puse in fata, dar numai facand drift-uri. Strategia creata de catre noi pentru fiecare cursa va face diferenta dintre victorie si infragere, astfel ca trebuie sa va folositi de diverse tactici pentru a distruge oponentii si a sabota cursele.

Drift Draft Destroy is a dynamic arcade racing survival game. No leveling, no breaks, no health. Choose your car, drift to turn, draft to catch up, shoot to destroy and win the race. Improve your strategy and use devious tactics to destroy all your opponents and sabotage the race. There is no room for losers. Are you strong enough?

Conform dezvoltatorilor, Drift Draft Destroy este un joc multiplayer in care putem concura cu maxim 4 persoane intr-un modul multiplayer, sau cu 4 masini create special de catre dezvoltatori pentru cursele virtuale. Pentru fiecare masina exista arme care ne permit sa distrugem oponentii, iar fiecare victorie va fi marcata in leaderboard-urile Game Center pentru a ne permite sa ne laudam atunci cand este cazul.

  • Online Multiplayer up to 4 people
  • 4 originally designed Drift Draft cars
  • Powerful weapons to sabotage the race, such as missiles, mines and even meteors!
  • Easy touch screen controls
  • Watercolor sketchy colorful art style
  • Game Center support for Leaderboards; Total Destroy, Best Time & Total Points

Drift Draft Destroy este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, in App Store.