Instalare iOS 8.4 beta 2 fara UDID

iOS 8.4 beta 2

iOS 8.4 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilei de luni pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS impreuna cu iOS 8.4 public beta 1, aceasta din urma versiune fiind dedicata unui grup select de utilizatori normali. Din pacate iOS 8.4 beta 2 nu aduce vreo schimbare vizibla pentru sistemul de operare sau aplicatiile dedicate, astfel ca vorbm despre rezolvari ale problemelor existente si imbunatatiri ale performantelor.

In ciuda faptului ca nu veti vedea nimic nou dupa instalarea iOS 8.4 beta 2 in terminalele voastre, probabil sunteti interesati sa instalati aceasta versiune de operare in dispozitive, iar astazi va voi invata cum o faceti. Daca aveati iOS 8.4 beta 1 instalat in terminale, atunci procedura poate fi facuta prin sistemul de Actualizare Software, Software Update, accesibil prin Configurari > General > Actualizare Software, Settings > General > Software Update.

Instalare iOS 8.4 beta 2

Urmand pasii de mai jos ar trebui sa puteti instala iOS 8.4 beta 2 in iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nimeni nu va garanteaza acest lucru, asa ca ii urmati pe propria raspundere :

  1. Descarcați iOS 8.4 beta 2 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 8.4 beta 2 descărcat anterior.

V-am spus deja saptamanile trecute ca in iOS 8.4 compania Apple a implementat o noua aplicatie Muzica, dar pastreaza optiunea pentru dezactivarea 3G in situatiile necesare, aceatea fiind singurele noutati importante oferite. Avand in vedere ca iOS 8.4 urmeaza sa fie lansat oficial in cadrul WWDC 2015 impreuna cu un serviciu de streaming audio dedicat, abia atunci il vom putea instala oficial de la Apple.

Pana una-alta, dupa urmarea pasilor terminalul ar trebui sa instaleze cea mai recenta versiune a sistemului de operare in dispozitivele voastre, asa ca ar fi bine sa asteptati linistiti pana cand procedura este finalizata. Dupa instalare ar trebui sa puteti face activarea terminalelor fara probleme, insa desigur ca daca aveti un dispozitiv blocat cu Activation Lock sau daca el este codat pe o retea straina, nu veti putea face activarea prin aceasta metoda fara parola Apple ID-ului utilizat la blocare sau fara cartela aferenta.