Microsoft Edge – inlocuitorul Internet Explorer (Video)

Microsoft Edge este denumirea aleasa de catre compania Microsoft pentru noul sau browser dedicat Windows 10, el fiind prezentat in diverse leak-uri drept project Spartan, insa in final compania din Redmond a ales alta denumire pentru software. In clipul video de mai sus puteti vedea o prezentare detaliata a noului browser pentru navigare pe internet din Windows 10, el aducand o schimbare majora pentru sistemul de operare.

Microsoft Edge a fost anuntat in cadrul BUILD 2015, ce a avut loc aseara, compania americana sustinand ca denumirea are la baza faptul ca browserului sau este cel mai bun pentru a consuma si crea continut pe internet. Avand un design foarte simplu si elegant, Microsoft Edge este cu mult diferit fata de ceea ce ofera Microsoft in Internet Explorer si probabil vor exista destui utilizatori care vor aprecia schimbarea.

Microsoft Edge is the all-new Windows 10 browser built to give you a better web experience. Write directly on webpages and share your mark-ups with others. Read online articles free of distraction or use the offline reading feature for greater convenience. Microsoft Edge is the new browser that works the way you do.

Microsoft Edge le permite utilizatorilor sa creeze notite in timpul navigarii pe internet, sa creeze adnotatii, sa faca diverse desene si sa partajeze toate aceste creatii cu orice fel de prieteni direct din program. Mai mult decat atat, Microsoft sustine ca Edge are un nou motor pentru navigare pe internet care ofera viteze superioare de accesare a paginilor web, astfel ca teoretic ar putea fi cel mai rapid browser de pe planeta.

Microsoft Edge

Practic dupa ani si ani de zile in care nu a reusit sa convinga utilizatorii ca browserele sale merita luate in considerare, Microsoft vine cu ceva nou, indraznet, care probabil va motiva foarte multi utilizatori sa il foloseasca. Microsoft Edge va fi disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga impreuna cu Windows 10, deci acestia vor trebui sa mai astepte cateva luni de zile pana cand il vor putea folosi.