Iata culorile curelelor Sport ale Apple Watch

Culori curele Sport Apple Watch - iDevice.ro

Avand in vedere ca Apple Watch nu a fost lansat in Romania, probabil nu multi dintre voi stiu exact cate culori au curelele Sport ale Apple Watch, insa imaginea de mai sus ar trebui sa “spuna” povestea cat se poate de clar. Curelele Sport ale Apple Watch au nu mai putin de 16 culori separate, iar pentru fiecare culoare exista cate o versiune deschisa sau inchisa, imaginea de mai sus prezentand totul foarte bine.

Practic Apple s-a gandit sa “acopere” cat se poate de bine gusturile tuturor clientilor Apple Watch, astfel ca aceste 16 culori pentru curelele Sport ale ceasului cu siguranta vor gasi cate un utilizator care sa le doreasca. Avand in vedere diversitatea foarte mare oferita de catre compania Apple, este clar ca putini vor fi cei care nu vor gasi o curea Sport in culoarea favorita.

Apple a spus intotdeauna ca Apple Watch va putea fi personalizat de catre utilizatori dupa bunul plac, iar acum vedem ca nimeni din Cupertino nu a glumit cand a afirmat acest lucru pentru presa. Acestea fiind spuse, stiu ca unii dintre voi asteapta de ceva vreme lansarea Apple Watch in Romania, insa din pacate vom mai avea de asteptat cel putin o luna pana cand el va ajunge oficial la noi.