Apple Watch – iata cum poti folosi orice curea

Apple Watch a fost gandit de catre compania Apple pentru a fi utilizat numai cu accesoriile sale, adica bratarile, curelele si cataramele special gandite pentru afi introduse in meganismul magnetic de prindere in carcasa. In ciuda acestei limitari, exista totusi posibilitatea de a atasa orice fel de curea la Apple Watch, iar in clipul video de mai sus aveti explicata procedura prin care puteti face acest lucru destul de rapid.

Totul are la baza achizitionarea Apple Watch cu o curea din piele, iar asta deoarece in cazula cestui accesoriu Apple foloseste un sistem de prindere special pentru carcasa ceasului sau inteligent. In clip veti vedea acest sistem de prindere care are la baza atasarea curelei din piele de o bara metalica atasata bucatii de metal ce se introduce in carcasa.

Aceasta mica bara metalica este montata pe sistemul de prindere cu doua suruburi pentalobulare pe care trebuie sa le desfaceti folosind o surubelnita pentalobulara, dupa detasare putand fi montata orice fel de curea terta. Fie ca vorbim despre o curea din piele sau orice alt material, aceasta metoda ne permite sa cumparam o curea de aproape oriunde pentru a o folosi cu Apple Watch.

Apple Watch curea piele 1 - iDevice.ro

Avand in vedere ca mecanismul de prindere al Apple Watch este destul de larg, nu este absolut necesar sa cumparati o curea care are latimea celei oferite de catre compania Apple, asa ca puteti folosi o curea de la un alt ceas. Dupa cum probabil va imaginati deja, Apple nu recomanda aceasta procedura si nici nu are motive sa o faca, insa in ciuda acestui lucru, voi o puteti urma oricand doriti, fara vreo problema.

Foarte multa lume nu stia exact cum se prinde o curea de Apple Watch si asta a dat nastere unei diversitati de sisteme de prindere a unor curele sau catarame diferite la Apple Watch, insa ele nu mai sunt necesare acum. Totusi, avand in vedere de modul in care este gandit totul de catre Apple, din pacate e putin probabil sa puteti conecta o bratara din metal la Apple Watch.