Apple reface website-ul dedicat dezvoltarii interfetei Apple Watch

Apple Watch dezvoltare

In cursul noptii trecute compania Apple Watch a publicat o versiune refacuta a website-ului in care detaliaza modul in care trebuie creata interfata de utilizator pentru aplicatiile Apple Watch, totul in ideea de a le oferi dezvoltatorilor recomandari mai bune pentru a-si crea titlurile. Apple a modificat o buna parte din design-ul website-ului, folosind acum si descrieri interactive pentru a prezenta diverse structuri din interfata Apple Watch.

Noua versiune a website-ului prezinta si clipuri video in care sunt demonstrate diverse moduri de a interactiona cu elemente din interfata Apple Watch, acestea avand ocazia de a invata cu sa foloseasca acele functii, daca nu au un Apple Watch la indemana. In ciuda tuturor modificarilor, website-ul a ramas cu aceeasi organizare a sectiunilor, astfel ca vorbim despre 5 tipuri de elemente de interfata pe care utilizatorii trebuie sa le stie.

Un final un element de noutate important este promovarea mult mai intensa a notificarilor pentru aplicatii, atat a celor lungi si a celor scurte, o buna parte din intregul concept al Apple Watch bazandu-se pe cele din urma. In momentul de fata exista peste 3500 de aplicatii pentru Apple Watch in App Store, numarul acestora crescand constant pe masura ce tot mai multe persoane intra in posesia ceasului.