iOS 8.2 nu mai este semnat de Apple!

iOS 8.2 hero

iOS 8.2 a fost lansat de catre compania Apple cu aproape doua luni de zile in urma, aceasta versiune a sistemului de operare fiind creata pentru a permite testarea aplicatiilor pentru Apple Watch si a aduce noua aplicatie Activity. iOS 8.2 a fost inlocuit de catre Apple in luna aprilie prin lansarea iOS 8.3, noua versiune a sistemului de operare aducand o serie de modificare menite sa faca interactiunea cu Apple Watch mai usoara.

Desi iOS 8.2 a fost disponibil pentru instalare din martie si pana acum, astazi compania Apple a decis sa nu mai semneze SHSH-uri pentru el, astfel ca nu veti mai putea folosi iTunes pentru a il mai instala in terminale. In aceasta idee, downgrade de la iOS 8.2 la iOS 8.3 nu mai este posibil sub nicio forma, mai ales ca TinyUmbrella deocamdata nu poate folosi SHSH-urile salvate de catre utilizatori.

Decizia celor de la Apple este cat se poate de de normala si vine la mai o luna de zile dupa lansarea iOS 8.3, astfel ca toti cei care doreau sa faca downgrade au putut-o face pana acum fara probleme, in orice conditii. Incepand de astazi toti cei care au iOS 8.3, sau orice alta versiune separata de iOS 8.2 vor putea instala numai iOS 8.3, deci nu trebuie sa va ganditi la altceva deoarece nu este posibil.

Din pacate nu se stie daca vom putea folosi curand SHSH-urile salvate cu TinyUmbrella pentru a face restore la iOS 8.2, insa daca acest lucru va fi posibil, desigur ca ca voi anunta printr-un articol separat. In aceeasi masura, nu va pot spune nici cand va fi lansata o solutie de jailbreak iOS 8.3, insa acest lucru pare putin probabil avand in vedere ca iOS 8.4 va fi disponibil intr-o luna.

5 COMENTARII