Fonkraft – conceptul unui smartphone modular pe care mi-l doresc (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=hD4N5kfx0cU

Fonkraft este denumirea data unui smartphone modular al viitorului, mai exact un dispozitiv care este construit din multiple bloc-uri care contin diverse componente ce pot fi plasate pe o structura de baza si functioneaza impreuna. In imaginea de mai sus aveti prezentat conceptul produsului, care urmeaza sa intre intr-o campanie de finantare prin intermediul Indiegogo si probabil va ajunge pe piata.

Conform dezvoltatorilor, de la ecran si pana la camera, baterie sau mediul de stocare, o multitudine de componente interne sunt interschimbabile si pot fi inlocuite in doar cativa pasi simple la dorinta utilizatorilor. Ca sa fiu complet sincer, smartphone-urile de acest gen vor atrage cu siguranta atentia unui numar foarte mare de oameni in viitor, insa ramane de vazut cand si daca vor ajunge pe piata cu sisteme de operare care sa le faca intr-adevar utile.

Fonkraft smartphone modular - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 1 - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 2 - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 3 - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 4 - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 5 - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 6 - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 7 - iDevice.ro

Fonkraft smartphone modular 8 - iDevice.ro

4 COMENTARII

  1. indeea este interesanta, mai ales daca iti place lego si producatorul nu vrea sa faca prea multi bani. Este evident in interesul marilor jucatori sa nu faca device-uri modulare, upgradabile de catre user si pe care sa nu le schimbi periodic. Pe de alta parte, cand e ceva din bucati are mai multe sanse sa pice.
    Iar in ritmul in care se miniaturizeaza tehnologia ar trebui sa-ti ramana loc liber intre module :))
    Ideea asta simpatica o sa ramana la stadiul de hobby, precum aeromodelismul sau puzzle-ul.