Manny Pacquiao promoveaza Samsung Galaxy S6, este utilizator de iPhone

Manny Pacquiao Samsung Galaxy S6 - iDevice.ro

Duminica noapte a avut loc binecunoscutul meci de box dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, primul iesind castigator dupa o “lupta” care a fost criticata de toata lumea ca fiind lipsita de vigoare. Inainte de a intra in ringul de box, Manny Pacquiao si-a onorat contractul de promovare cu Samsung si a fost pozat in timp ce isi facea un selfie cu Samsung Galaxy S6, tweet-ul asociat fiind cat se poate de sugestiv.

Avand in vedere ca Samsung rareori reuseste sa-si realizeze campaniile de marketing intr-un mod eficient, desi poza de mai sus il prezinta pe Pacquiao cu un Samsung Galaxy S6, contul sau de Twitter spune mai apoi o alta poveste. Dupa meci pe contul de Twitter al lui Pacquiao a fost publicat un mesaj de multumire pentru fanii care l-au sustinut si probabil va imaginati deja ce fel de terminal mobil a stat la baza mesajului.

Aceasta nu este prima oara cand oameni contractati de catre Samsung pentru promovarea produselor sale folosesc iPhone-uri pentru a scrie fie mesajele de promovare, fie alte mesaje vizibile la scurt timp dupa cele cumparate. Situatia in sine este destul de penibila pentru o companie care a platit zeci sau sute de mii de dolari pentru a-si promova propriul Samsung Galaxy S6, iar contul folosit pentru promovare este adminsitrat de pe un iPhone.

Manny Pacquiao Samsung Galaxy S6 1 - iDevice.ro

Nu stiu daca vreun manager al Samsung sau al companiei care s-a ocupat de desfasurarea campaniei acestea, sau a altora mai vechi, a fost vreodata concediat pentru situatii penibile de acest gen, insa cineva ar trebui sa o faca. Samsung plateste sume serioase de bani pentru a se face de ras si asta desi profitul sau continua sa scada, iar vedetele nu par sa fie interesate de utilizarea produselor sale mai mult decat o impune un contract.

9 COMENTARII

  1. Te-ai gandit vreodata ca aceste mesaje nu sunt publicate chiar de ei? ai impresia ca ei publica toate aceste mesaje? Crezi ca ei nu stiu ca pe Twitter apare de pe ce telefon ai publicat statusul?
    Au oameni care se ocupa cu asta, care posteaza pe facebook pe Twitter si pe unde mai posteaza.

  2. Poate. E mai putin penibil daca e asa? Conteaza daca Pacquiao sau un angajat a publicat mesajul cand impactul e acelasi?
    Indiferent cine o face, vine pe contul oficial, iar asta conteaza.

  3. Nu e prima vedeta aleasa neinspirat de Samsung pentru a-i promova produsele…
    Ei lasa, daca au invatat sa le copieze reclamele, o sa le reuseasca si asta intr-o zi….

  4. interesant cum persoanele care nu sunt in stare sa posteze cu cap, sa foloseasca un dispozitiv si chiar sa vorbeasca bine romaneste, sunt ajoritatea posesori de iPhone.

  5. Daca tu Zaone primesti un Mercedes si esti platit sa umblii cu el,iar undercover,angajatul tau sa zicem asa umbla in Bmw,e penibil?

    Oamenii care lucreaza pt Lamborghinii,ai impresia ca,conduc toti un Lamborghini?sau cei care lucreaza pt Bmw obligatoriu au toti acasa un Bmw?

    Daca pe pieptul la echipa Chelsea scrie Samsung,asta inseamna ca toti jucatorii de la Chelsea au acasa produse de la Samsung?

    Faptul ca Morosanu avea mereu in luptele din K1 scris pe spate “Cotnari”,inseamna ca acasa el bea numai vin de la Cotnari?

    Daca Pacquiao este imaginea la Samsung sau a facut reclama la Samsung,inseamna ca toti angajatii care lucreaza pt el trebuie acum automat sa-si schimbe telefonul si sa foloseasca Samsung?
    Ai impresia,ca el sta si da telefoane la toti si le zice,ba baieti,vedeti ca mi-au dat aia de la Samsung 5 milioane de dolari,diseara postam de pe un telefon Samsung pe Twitter.

  6. Comparatiile tale sunt bune cu o limita.

    Daca eu fac reclama pentru Mercedes si umblu pe strada cu un BMW, atunci sunt platit degeaba. Nu conteaza cu ce umbla angajatul meu, nu el e important.

    Promovarea facuta de o echipa de fotbal nu are legatura cu jucatorii ei, iar aici situatia e mult mai complexa, nu se limiteaza la un singur om.

    Daca Morosanu promoveaza Cotnari in lupte si e dat la televizor cu o sticla de vin a altui producator in mana, atunci da, e o problema.

    Daca angajatul lui Pacquiao scria pe contul lui acel tweet era irelevant. Dar cand tweet-ul apare pe contul oficial al lui Pacquiao, cel platit pentru promovare si singurul care conteaza aici, la cateva zeci de minute dupa poza in care era promovat terminalul Samsung, atunci e penibil.

  7. Pe restul ii intereseaza cand apar stirile in media si isi dau seama ca e penibil.
    Nu ar fi contat prea mult daca dupa cateva zile publica un tweet de pe iPhone, dar tweet-ul a fost publicat la scurt timp dupa terminarea meciului de box, asa ca e PENIBIL.

  8. Interesant este cum inca cei ca tine cred ca ~majoritatea posesorilor~ de iphone sunt analfabeti. Esti la fel de patologic ca cei care cred ca sa ai (orice) telefon andorid inseamna sa fi sarac si invidios!
    Ca te deranjeaza limba romana.. inteleg perfect. Iti mai zic eu cativa hateri ca tine, care tin teorii stiintifice din categoria “garbage collection vs. trim” si totusi nu sunt in stare sa scrie corect, basca logic!
    Esti absurd si numai prin simplul fapt ca in mintea ta majoritatea posesoare(!) de samsung, htc, sony, lg…s.a.m.d.. este de o cultura, eruditie si logica net superioara!
    Din categoria Razvan Ioachim, lansez si eu teoria ca pe majoritatea micro SD-urilor se gasesc manele de top si de valoare!
    Boss, este mai ieftin sa te imbeti cu apa chioara, dar vorba lui ZaOne: “PENIBIL!”

  9. Omul și-a făcut selfie cu S6, milioane de telespectatori l-au văzut, pentru Samsung scopul reclamei a fost atins. Același om a postat un tweet de pe un iPhone însă câteva zeci de mii de oameni au văzut.
    Mă îndoiesc de faptul că în contract poate fi obligat să folosească S6. Dacă boxerul s-ar fi afișat cu alt smartphone în seara meciului, da – ar fi fost o problemă.
    Și Wozniak are 5 iPhoneuri și câteva androide, și asta nu îl face penibil.