Apple Watch – primele plangeri privind autonomia bateriei

aplicatie Activity Apple Watch - iDevice.ro

Inaintea lansarii Apple Watch autonomia bateriei a fost una dintre principalele probleme legate de noul produs al celor din Cupertino, iar dupa lansarea sa utilizatorii par sa confirme ceea ce diverse surse anuntau in trecut. Mai exact, utilizatorii care folosesc Apple Watch pentru exercitii fizice si isi monitorizeaza activitatile cu aplicatia Activity se plang din cauza autonomiei reduse a produsului Apple.

Conform lor, autonomia bateriei Apple Watch scade cu de pana la 3 ori mai repede decat a unor altor accesorii dedicate pentru monitorizarea activitatilor de fitness, insa acest lucru este normal avand in vedere ca acest ceas inteligent are o baterie de doar 205 mAh. In ciuda acestui lucru, utilizatorii au asteptari mari de la produsul Apple si probabil si-ar dori sa il poata utiliza intreaga zi, sau poate mai mult pentru activitati.

Apple a spus ca Apple Watch va avea o autonomie a bateriei ce va varia in functie de activitatile intreprinse, astfel ca folosirea pentru intreaga zi va lasa utilizatorii cu o autonomie foarte redusa, in timp ce utilizarea inconstanta va oferi o autonomie mai buna. Din pacate Apple nu poate oferi totdeauna chiar ceea ce isi doresc utilizatorii, iar acest lucru se “traduce” mai apoi in plangeri publicate pe internet.